Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Klänning
Klänning
Blus
Gucciskärp
Kjol
Kavaj
Kappa
Klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Blus
Gucciskärp
Kjol
Kavaj
Kappa
Klänning
46   243
56   259
8   265
40   350
31   323

The Hives på KB i Malmö

The Hives på KB i Malmö

Hej fina. Hoppas ni haft en bra helg. Det har verkligen jag haft! Har ju nämligen sett ett av mina favoritband, The Hives på KB i Malmö. Carl hade planerat middag med några från hans volleyboll och jag och Anna hängde också lite här hemma och drack bubbel innan vi begav oss till konserten. Vi promenerade till KB strax efter sju och det var faktiskt ingen kö så vi hann gå in och köpa varsitt glas vin innan konserten drog igång. Först spelade förbandet Trubbel som också var jättebra.

Alltså The Hives är ju så bra och ännu bättre live. Vilka artister alltså. Även om det inte är något Anna lyssnar på annars gillade även hon dom, vilken show de bjöd på! Jag älskar ju deras typ av rockmusik och har sett dom en gång tidigare. Tänk att man kan gå på konsert igen, äntligen! Fick ju verkligen mersmak och hoppas kunna se fler artister jag gillar inom kort, i Malmö eller Köpenhamn.

Efter konserten käkade vi kebab och halloumitallrik och fick sedan skjuts av Ivona och Aras. När jag kom hem var Carl och volleybollgänget kvar så jag joinade dom. De hade även bestämt sig för att gå ut på Grand och jag följde faktiskt med dit så kvällen blev lite längre än jag tänkt. Väldigt rolig!

Kommer leva länge på den här konserten med the Hives på KB i Malmö. Nu back to work och en intensiv jobbvecka väntar. Ha en underbar måndag! Några bilder från helgen nedan.


 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?