Annons: Shoppa min stil

Kjol
Kavaj
Blus
Kappa
Gucciskärp
Klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Kjol
Kavaj
Blus
Kappa
Gucciskärp
Klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
24   239
56   257
8   262
40   350
31   323

A Piece Lux Vintage i Malmö

A Piece Lux Vintage i Malmö

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Jag ÄLSKAR ju mode och vintage och nu har det öppnat en helt fantastisk vintagebutik mitt i Malmö city, A Piece Lux. Där finns så många vackra vintage väskor, skor, smycken, kläder med mera från klassiska märken som Dior, Chanel, Louis Vuitton men även märken som Rodebjer och Ganni.

Jag var på en invigning / event nu i onsdags och Jenny som driver butiken hade ordnat så fint! Bubbel, goda snittar och en massa härlig shopping. Utöver vintage/second hand kunde man shoppa fantastiska kreationer från Maxjenny och lyxiga badprodukter från sicilianska Ortigia. Perfekt för mig som nyligen fått badkar i hemmet. Det var några produkter som fick följa med hem.

Tack för en supertrevlig kväll med mingel och vintageshopping! Nu jobb, ha en underbar dag!Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 8 oktober, 2021 / 10:31

  Vilken bra idė.
  Grattis till ny fin affär.

  • Maria
   10 oktober, 2021 / 22:18

   Eller hur 🙂

Kommentera


Söker du efter något?