Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Blus
Gucciskärp
Kappa
Klänning
Kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Blus
Gucciskärp
Kappa
24   240
56   257
8   262
40   350
31   323

Hälsotävling och videoproduktion

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Den här veckan har vi dragit igång en hälsotävling på jobbet. Vi är indelade i olika lag och jag och mina kollegor på marknadsavdelningen tävlar tillsammans. Det känns som ett jättebra initiativ och det känns som att man tar sig till gymmet vissa gånger man egentligen känner sig ”för trött”. Jag har varit till gymmet måndag och tisdag denna vecka. Igår promenerade vi lite på lunchen men sen på kvällen var jag på event så hann ingen träning då. Idag satsar jag i alla fall på att gå till gymmet :).

I måndags och tisdags var jag som ni vet på kurs i videoproduktionsprogrammet Adobe Premiere Pro. Kursen var SÅ bra och både jag och Ellen känner att vi hann lära oss massor under dessa dagar. Redan igår skapade jag en kampanj med rörligt material i verktyget.

Nu ska jag göra mig i ordning för en dag på kontoret. Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?