Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kappa
Blus
Klänning
Skjorta
Gucciskärp
Kjol
Klänning
Kavaj
Klänning
Kappa
Blus
Klänning
Skjorta
Gucciskärp
Kjol
Klänning
Kavaj
14   106
56   263
69   363
42   292
40   298

Bröllop i Mölle

Hej fina. Vilken underbar helg vi hade i Mölle på våra vänner Jakobs och Alices bröllop. På fredagen var det trevligt mingel nere vid vattnet och på lördagen vigsel, middag och fest. Vädret var ju lite sisådär men vad gör det egentligen? Så härlig helg. Platsen de valt, Grand Hotel Mölle, var verkligen fin, både miljön och inne på själva hotellet. Vi bodde över på hotellet och hade lite havsutsikt från rummet.

På fredagen var det då trevligt mingel och middag från kl 18.30. Det bjöds på fish and chips och det hölls även ett roligt quiz. Det blev inte jättesent den här kvällen vilket var klokt då det ju var på lördag den riktiga bröllopsfesten var. Vigseln var kl 15 och innan dess hann vi med god frukost, en liten promenad och lunch.

Som jag grät under vigseln, nästan fulgrät så jag var tvungen att hålla för munnen för att inte låta haha. Så fina. Gjorde ju inget alls att vigseln blev inomhus och inte ute som först var planen. Härlig musik under vigseln också, kändes väldigt personligt. Även middagen var väldigt trevlig och maten god. Väldigt många fina tal från deras familjer och vänner. Sen blev det min favorithöjdpunkt – DANS. Jag älskar att dansa och hade så ont i fötterna efter kvällen. Men så värt. En massa bilder från helgen nedan.Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?