Annons: Shoppa min stil

Klänning
Skjorta
Klänning
Kjol
Klänning
Kavaj
Blus
Gucciskärp
Kappa
Klänning
Skjorta
Klänning
Kjol
Klänning
Kavaj
Blus
Gucciskärp
Kappa
14   106
56   263
69   363
42   292
40   298

Bröllopshelg

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Den här helgen ska jag och Carl på bröllop! Det är våra vänner Alice och Jakob som gifter sig i Mölle så vi ska dit och fira med dom. Ska bli väldigt kul, det är ju så fint där också. Jag ska till jobbet nu på förmiddagen men ska försöka jobba hemifrån i eftermiddag så jag hinner göra mig i ordning på lunchen. Har inte packat och har inte ens bestämt vad jag ska ha på mig ikväll när de ska ha en middag. Jag har faktiskt köpt en ny klänning till imorgon som jag ska bära. Ser fram emot en rolig och kärleksfull helg.

Men först en massa jobb såklart. Fredag är min mest intensiva jobbdag på veckan då det är en massa deadlines. Men ska se till att vara klar till 16.30 då vi planerar att åka till bröllopsplatsen. Nedan två bilder från andra bröllop vi varit på de senaste åren.

Ha en underbar dag!


bröllop på svaneholms slott

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?