Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Blus
Gucciskärp
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kjol
Kappa
Klänning
Klänning
Blus
Gucciskärp
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kjol
Kappa
14   106
56   263
69   363
42   292
40   298

Tonårskärlek och Mrs Brown Malmö

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Igår kväll vid sextiden kom Anna och hämtade mig då vi bokat in oss på bio. Vi såg filmen After we fell som är en uppföljare till After we collided som vi såg förra året. Jag hade inte koll på att det var den filmen vi skulle se. Vi gillade ju inte förra filmen och denna var minst lika konstig. Det är väldigt mycket sex i filmen och de är ju tonåringar så man kände sig nästan som en snusktant som satt där och såg filmen haha. Sedan är karaktärerna så himla lika varandra så när något avslöjades i slutet av filmen var vi många i salongen som inte förstod någonting. Det var ju samma person väl? Nej tydligen inte haha.

Efter bion var vi rejält hungriga. Klockan var strax efter åtta och vi hamnade på Mrs Brown. Anna valde att äta en pasta och jag tog entrecote. Väldigt mastig mat, särskilt att äta så sent en vardag, men väldigt gott. Jag har knappt varit på Mrs Brown, tror jag ätit något litet där någon gång för ett bra tag sedan men inte en ”riktig” middag. Får gå tillbaka någon gång när man har lite mer tid.

Idag blir det obligatorisk närvaro på kontoret så kommer träffa lite fler kollegor. Jag har ju varit på plats ett bra tag redan men blir roligt med fler kollegor i min hörna. Ha en underbar dag!


 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?