Annons: Shoppa min stil

Kappa
Skjorta
Klänning
Klänning
Kjol
Blus
Klänning
Gucciskärp
Kavaj
Kappa
Skjorta
Klänning
Klänning
Kjol
Blus
Klänning
Gucciskärp
Kavaj
24   239
56   257
8   262
40   350
31   323

Helgen med fredagsmys, soffjakt och Halloweenkalas

God morgon fina. Hoppas ni mår bra. Den här helgen har varit lugn och skön och nästan helt på hemmaplan. Precis vad vi behövde. I fredags hämtade vi ut ett paket med ”Fredagsmys”. På vårt bröllop delade Mina ut lite uppdrag till vissa gäster där Wiktor och Carro fick i uppdrag att ordna fredagsmys till oss någon gång i september. Och nu kom en låda med en massa godsaker. Vin, chips, godis, läsk, film, doftljus med mera. Underbart!  Innan vi högg in på fredagsmyset gick vi till Kol för en drink och sedan åt vi även ostron och räkor här hemma. Sedan gick vi på snackset och började se andra säsongen av Lupin på Netflix! Mycket mysig kväll.

I lördags hade vi en riktig fixardag här hemma. Vi packade upp de sista kartongerna och städade massor. Vi unnade oss en lunch på stan, poke bowl, där vi även kikade på ny soffa och köpte hem en fin blombukett. Så skönt att få tid till sådant här på hemmaplan.

På kvällen tog vi bussen till Arlöv då vi var bjudna på Annas söners födelsedagskalas. De hade tema Halloween och såklart passade jag och Carl på att klä ut oss. Jag var Cruella De Vil och Carl var Darth Vader. Jag älskar att klä ut mig haha. Det var verkligen en superrolig kväll med deras vänner och familj.

I söndags fortsatte vi dona här hemma och kom även ut på en löpartur. Mer om hur det gick imorgon. Nu kaffe och Nyhetsmorgon innan jobb. Ha en underbar dag!
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?