Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klänning
Kjol
Kappa
Blus
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kjol
Kappa
Blus
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Skjorta
14   106
56   263
69   363
42   292
40   298

Tre helsvarta outfits

Tre helsvarta outfits

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Tittar jag på mitt Instagramflöde ser jag att jag börjat klä mig mycket i helsvart nu när hösten kommit. Jag tycker att helsvarta outfits är så snyggt! Jag stylar gärna med guldiga detaljer och smycken. Nedan visar jag tre helsvarta outfits som jag nyligen burit.

Ha en underbar dag!


Denna look bar jag en regnig sensommardag i Malmö. Gillar toppen från Zara med det ”inbyggda” guldiga halsbandet. Sedan har jag verkligen börjat gilla oversize-kavajer också. 

 


Här är en av mina looks från min och Annas helg i Köpenhamn. Älskar den Chanelliknande kavajen från Bubbleroom som jag stylar med enkla svarta jeans och sedan guldiga detaljer på skor, väska och brosch.

 


Invigde mitt Gucciskärp tillsammans med denna klänning som jag köpt second hand. 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?