Annons: Shoppa min stil

Kjol
Skjorta
Kappa
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Blus
Kjol
Skjorta
Kappa
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Blus
14   106
56   263
69   363
42   292
40   298

Fotografering innan vigsel

Fotografering innan vigsel

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Tänkte berätta lite om bröllopsdagen, idag med fokus på fotograferingen innan vigsel. Efter att jag och mina tärnor Anna och Mina blivit fixade på salongen körde fotografen Wojciech mig till mina föräldrars gård där jag och Carl hade vår first look fotografering. Han fotade oss alltså när vi såg varandra första gången i våra bröllopslooks. Det var kanske ingen självklarhet för oss att ha en sådan fotografering på det ögonblicket men det kändes väldigt fint så det var ett bra beslut. Som jag grät haha. Han var ju så fin.

Sedan fotade vi lite mer på olika ställen på mina föräldrars gård, dvs mitt barndomshem. Efter den fotosessionen åkte vi till Hofra och mötte upp mina tärnor och Carls best man Albin. Vi tog några bilder även där på oss och hela brudföljet. Sedan åkte vi alla till utsiktsplatsen Avholmsberget där det också togs fina bilder. Sedan stannade vi till på ett ställe längs vägen också innan vi åkte tillbaka till Hofra och det var dags för själva vigselakten.

Nedan ser ni bilder från vår fotografering innan vigsel. Blir så glad av att titta på dom. Ha en underbar dag!
Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Britt-Marie Busck
  23 september, 2021 / 08:46

  Så underbara bilder! Som i en sagobok!👩‍❤️‍💋‍👨💞

  • mariabusck
   Författare
   23 september, 2021 / 20:05

   Stort tack mormor 🙂 Älskar dom!

Kommentera


Söker du efter något?