Annons: Shoppa min stil

Sneakers
Väska
Stickad klänning
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kappa
Klänning
Väska
Väska
Byxor
Skjorta
Kostymbyxa
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Klänning
Kofta
Klänning
Grön klänning
Kappa
T-shirt
Väska
Kjol
Linne
Kofta
Satinkjol
Blus
Satinkjol
T-shirt
Tröja
Skjorta
Kjol
Klänning
Tröja
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kjol
Klänning
Skinnkjol
Kjol
Ankelboots
Kavaj
Blus
Skjorta
Plisserad kjol
Kavaj
Cape
Väska
Cape
T-shirt
Kavaj
Kappa
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Blus
Knytblus
Klänning
Linne med spets
Tröja
Kofta
Klänning
Jeans
Byxor
Cardigan
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Kappa
Body
Kjol
Väst
Kofta
T-shirt
Bag
Boots
Blå knytblus
Linne
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Grå kavaj
Slingbacks
Väska
Kavaj
Kappa
Klänning
Knytblus
Kavaj
Väska
Skjorta
Kappa
Pullover
Svarta jeans
Kjol
Klänning
Tyllkjol
Kofta
Stickad klänning
Väska
Kofta
Kofta
Klännning
Kavaj
Klänning
Skjortklänning
Slipover vit
Slacks
Basker
Kofta
Byxor
Halsduk
Kavaj
Kofta
Stövel
Linne
Blå klänning
Klänning
Topp
Väska
Skjorta
Klänning
Väska
Kofta
Kofta
Slipover
Väska
Väska
Knytblus
Klänning
T-shirt
Cardigan
Kavaj
Slipover
Slipover
Byxor
Kjol
T-shirt
Kofta
Plisserad kjol
Pälsjacka
Klänning
Kofta
Kavaj
Kavaj
Vit blus
Gucciskärp
Klännning
Sandaler
Väska
Klänning
Kjol
Kjol
Klänning
Kofta
Pullover
Kappa
T-shirt
Väska
Pullover
T-shirt
Blus
T-shirt
Klänning
Pullover
Slipover
Klänning
Manolo Blahnik

Jag har unnat mig ett skärp från Gucci

Jag har unnat mig ett skärp från Gucci


God morgon fina. Hoppas allt är bra med er. Som i vet jobbar jag ju heltid samtidigt som jag driver eget företag för det jag gör i sociala medier med samarbeten. Det mesta av det jag tjänar totalt går till min och Carls gemensamma kostnader, en del till eget sparande, en del till mina personliga utgifter för månaden. Sedan har jag börjat sätta in en summa på ett konto jag döpt till Shopping där allt jag handlar inom mode och skönhet dras från. Tanken med kontot är att kunna uppfylla vissa shoppingdrömmar jag haft länge.

Nu har jag unnat mig att uppfylla en av mina shoppingdrömmar. Har nämligen köpt ett skärp från Gucci som jag tittat på och drömt om länge. För några år sedan var det väldigt trendigt och även jag blev kär i skärpet när det kom. Jag valde att känna efter under några år så jag var säker på att det inte bara var trenden som gjorde att jag ville ha det. Att det faktiskt var en dröm för just mig, ingen influencertrend jag kände att jag behövde haka på.

Nu har det gått några år och under dessa har jag tänkt mycket på det där skärpet. Nu slog jag till på den minsta modellen som passar till allt och som jag kommer vilja och kunna bära livet ut. Materiell lycka och kärlek! En riktig modeklassiker och jag är så nöjd. Inviger det idag på jobbet.

Här hittar ni mer information om skärpet – Gucciskärp.

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?