Annons: Shoppa min stil

Kappa
Klänning
Klänning
Kavaj
Blus
Gucciskärp
Skjorta
Klänning
Kjol
Kappa
Klänning
Klänning
Kavaj
Blus
Gucciskärp
Skjorta
Klänning
Kjol
19   85
8   143
39   342
31   319
46   284

Ta tag i träningen igen

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Nu känner jag att jag vill ta tag i träningen på riktigt igen! Blir ju inte lika regelbundet på sommar och semester men nu är jag ju tillbaka i Malmö, det har blivit höst och är helt enkelt dags. Igår gick jag till gymmet och sprang 5 km och det kändes lite trögt även om jag höll okej fart och sprang på halvtimmen. Jag springer alltid långsammare på löpband jämfört med utomhus. Hoppas ha tid att springa lite på helgerna också nu när vi tänkt hålla oss här nere ett bra tag.

Idag tänkte jag träna igen, blir nog gymmet den här gången också. Så skönt att ha gymmet en minut från lägenheten, det betyder ju att jag verkligen borde kunna ta mig dit ofta haha.

Idag jobbar jag hemifrån då jag ska ta emot ett riktigt trevligt paket som jag unnat mig själv. Hoppas ni får en underbar dag!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?