Annons: Shoppa min stil

Gucciskärp
Kjol
Klänning
Kappa
Blus
Kavaj
Skjorta
Klänning
Klänning
Gucciskärp
Kjol
Klänning
Kappa
Blus
Kavaj
Skjorta
Klänning
Klänning
24   237
56   256
8   260
40   350
31   323

Girls weeked i Köpenhamn

Hej fina. Hoppas i haft en bra helg. Jag och Anna har haft en riktigt härlig girls weekend i Köpenhamn. Så kul att äntligen kunna åka dit och uppleva butiker, restauranger och barer. Vi åkte vid lunchtid i lördags och kom fram vid ett. Vi lämnade väskorna på hotellet, Hotel Kong Fredrik, för att ge oss ut i butiker. Vi började med Chanel där jag provade min drömväska, modellen Gabrielle designade – Chanel 2.55. Den är så fin! Och så dyr. Drömmer vidare om den…

Vi besökte även Gucci, Saint Laurent och flera olika butiker inne på Illum och Magasin. Jag hade planerat ett köp men produkten fanns inte så klickade hem på nätet istället. Har hållit utkik ett tag second hand men produkten är lika dyr där som ny så nu efter några års funderingar och sökande slog jag till. Annars köpte jag endast ett läppstift från Tom Ford och ljus på Söstrene Grene i Köpenhamn så inte mycket shopping för min del. Anna shoppade inte heller så mycket, men det var kul att bara strosa runt i stan.

Vi åt pizzalunch på Illum roof top bar, hade eftermiddagshäng på D’Angleterre och avslutade shoppinglördagen på Magasin. För kvällen hade vi planerat att gå ut på Chateau Motel. Innan köpte vi med oss bubbel och asiatisk mat som vi åt och drack på vår lilla förfest på hotellet. När vi kom till klubben vände vi direkt då medelåldern såg ut att vara ca 23. Vi gick istället på Rubys och drack goda cocktails.

Kvällen avslutades med Burger King-mat på hotellrummet. Så kul kväll trots ändrade planer! I söndags brunchade vi på Café Norden och strosade runt lite mer i stan. Det var soligt men kallt ute.

Tack Köpenhamn för en fantastisk helg!
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?