Annons: Shoppa min stil

Klänning
Skjorta
Kjol
Blus
Gucciskärp
Klänning
Kappa
Kavaj
Klänning
Klänning
Skjorta
Kjol
Blus
Gucciskärp
Klänning
Kappa
Kavaj
Klänning
22   193
56   246
8   244
40   349
31   321

Jag har blivit mörkhårig igen!

God morgon fina. Den här veckan har jag besökt min frisör Amanda på Larsson & Lange. Det var verkligen på tiden! Senast jag var där var innan bröllopet i juni! Mitt hår hade verkligen slitits mycket under sommaren och framför allt mina extensions hade tovat ihop sig rejält. Jag kände att det var dags för något nytt. Jag ville bli av med löshåret och ha en kortare frisyr igen. Jag gav Amanda lite fria händer när det kommer till färg och jag blev mörkhårig igen! Från långt blont hår till kort mörkt.

Nedan ser ni några bilder på nya frisyren. Färgen kommer ljusna lite sedan när jag tvättar det och så. Mörkare hår kräver lite mer smink men jag är nöjd. Så skönt att slippa löshåret! :).


Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Britt-Marie Busck
  21 september, 2021 / 19:08

  Nu känner jag igen dig från förr. Det här är ju din naturliga färg. Så snygg frisyr!

  • mariabusck
   Författare
   22 september, 2021 / 06:51

   Tack mormor, känns bra med mörkt nu 🙂

Kommentera


Söker du efter något?