Annons: Shoppa min stil

Blus
Kjol
Klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
Kappa
Blus
Kjol
Klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
Kappa
18   158
58   388
35   269
36   408
69   467

Snygg Tote bag från ANTON ALICE

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Måste visa er en av mina favoritväskor jag har till vardags till kontoret. En snygg tote bag från märket ANTON ALICE.  Jag gillar generellt lite kantiga former och tycker att den här väskan är helt perfekt. Som en mix mellan en tote bag och portfölj i snygg avlång design. Precis min stil!

Väskan är designad i Sverige och tillverkad i Italien. Den finns även i beige och mörkblå. Har den som sagt främst till kontoret men även som vardagsväska när jag är i stan och behöver ha med mig lite mer. Väskan finns att köpa i deras webbshop – se mer här.Läs alla mina tidigare modeinlägg här.

Några bilder på väskan nedan. Ha en underbar dag!


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?