Annons: Shoppa min stil

Byxor
Kavaj
Klännning
Väska
Stickad klänning
Kofta
Kavaj
Kappa
Kappa
Byxor
Kavaj
Blus
Kjol
Slipover
Klänning
Klänning
Skjorta
Blå knytblus
Kavaj
Grön klänning
Cape
Kjol
Satinkjol
Tröja
T-shirt
Klänning
Skjorta
Klänning
T-shirt
Kjol
Klännning
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Skinnkjol
Blå klänning
Pullover
Väst
Kjol
Cardigan
Väska
Kappa
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Satinkjol
Kavaj
Halsduk
Byxor
Väska
Kofta
Kavaj
Linne
Slipover
T-shirt
Klänning
Kofta
Kavaj
Vit blus
Cape
Blus
Linne
Kofta
Knytblus
Tröja
T-shirt
Kavaj
Väska
Knytblus
Väska
Väska
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Klänning
Väska
Kofta
Kjol
Skjorta
Kofta
Boots
Skjorta
Skjortklänning
Manolo Blahnik
Sandaler
Slipover
Kofta
Pullover
Kavaj
Knytblus
Blus
Byxor
Väska
Kofta
Slipover
Väska
Tröja
Klänning
Skjorta
Klänning
Plisserad kjol
Svarta jeans
Kavaj
Kofta
Pullover
Klänning
Stövel
Klänning
Kappa
Väska
Kavaj
Kofta
T-shirt
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Pullover
Kappa
Kjol
T-shirt
Basker
T-shirt
Tyllkjol
Ankelboots
Blus
Sneakers
Kavaj
Väska
Kavaj
Topp
Klänning
Gucciskärp
Slacks
Kjol
Rosa kostymbyxor
Klänning
T-shirt
Linne
Kappa
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Grå kavaj
Kofta
Klänning
Jeans
Bag
Kofta
Kostymbyxa
Slingbacks
Väska
Kofta
Klänning
Linne med spets
Body
Slipover vit
Kjol
Klänning
Väska
Skjorta
Cardigan
Plisserad kjol
Väska
Kofta
Skjorta
Skjorta
Väska
Kofta
Kappa
Kjol
16   203
47   243
38   266
49   288
46   262

Jag ska vara kattvakt!

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Jag är så glad då jag ju, som ni säkert vet, älskar katter och nu ska jag få vara kattvakt i helgen! I vår nya bostadsförening har vi en Facebookgrupp där en granne skrev att de skulle resa bort och de som brukar passa katten hade fått förhinder. Carl tipsade mig så jag svarade att jag kunde passa den och så blir det. Jag är ju uppväxt med katt och kan verkligen sakna att ha det. Katten jag ska passa i helgen är en innekatt och ägarna har en massa high tech-lösningen så egentligen är det mest umgås med katten jag ska göra. Mysigt!

Ikväll har jag inte några planer än, men imorgon kväll ska jag nog hänga med Anna och hennes kompis. Idag blir det jobb och vi ska tacka av två kollegor som ska sluta. Jag har galet mycket på jobbet nu då vi ju åker på honeymoon snart och det är mycket som ska hinnas med innan det.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?