Annons: Shoppa min stil

Byxor
Klänning
Kavaj
Kavaj
Tyllkjol
Skjorta
Skjorta
Gucciskärp
Manolo Blahnik
Kavaj
Cape
Blå knytblus
Kavaj
Grå kavaj
Skjorta
Linne
Kappa
Kofta
Slipover vit
Tröja
Skjorta
Kavaj
Linne
Plisserad kjol
Kavaj
Väska
Kjol
Kappa
Cardigan
Väska
Väska
Klänning
Halsduk
Kofta
Klänning
Stövel
Klännning
Klänning
Kofta
Pullover
Knytblus
Kofta
Linne
Rosa kostymbyxor
Skjorta
T-shirt
Satinkjol
Väska
Kavaj
T-shirt
Byxor
Skinnkjol
Stickad klänning
Topp
Väska
Kofta
Kappa
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Body
Kavaj
Kjol
Kofta
Vit blus
Skjorta
Väska
Slipover
Knytblus
Kofta
Klänning
Pullover
Klänning
T-shirt
Boots
Kjol
Kappa
Pälsjacka
T-shirt
Skjortklänning
Väska
Kjol
Byxor
Väska
Byxor
Klänning
Linne med spets
Kofta
Kjol
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Basker
T-shirt
Slipover
Skjorta
Klänning
Tröja
Pullover
T-shirt
Blus
Kjol
Blus
Plisserad kjol
Knytblus
Sandaler
Kappa
T-shirt
Kavaj
Kjol
Bag
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Sneakers
Kofta
Cardigan
Cape
Kofta
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Kappa
Kofta
Skjorta
Klänning
Klänning
T-shirt
Grön klänning
Kavaj
Stickad klänning
Kappa
Kostymbyxa
Klänning
Skjorta
Slingbacks
Väska
Slacks
Väska
Klänning
Jeans
Satinkjol
Väska
Blå klänning
Pullover
Slipover
Kofta
Kjol
Ankelboots
Blus
Slipover
Blus
Väst
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Svarta jeans
Kavaj
T-shirt
Väska
Väska
Klänning
Klännning
T-shirt
Tröja
Kjol
Klänning
Kofta
Kofta

Jag ska vara kattvakt!

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Jag är så glad då jag ju, som ni säkert vet, älskar katter och nu ska jag få vara kattvakt i helgen! I vår nya bostadsförening har vi en Facebookgrupp där en granne skrev att de skulle resa bort och de som brukar passa katten hade fått förhinder. Carl tipsade mig så jag svarade att jag kunde passa den och så blir det. Jag är ju uppväxt med katt och kan verkligen sakna att ha det. Katten jag ska passa i helgen är en innekatt och ägarna har en massa high tech-lösningen så egentligen är det mest umgås med katten jag ska göra. Mysigt!

Ikväll har jag inte några planer än, men imorgon kväll ska jag nog hänga med Anna och hennes kompis. Idag blir det jobb och vi ska tacka av två kollegor som ska sluta. Jag har galet mycket på jobbet nu då vi ju åker på honeymoon snart och det är mycket som ska hinnas med innan det.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?