Annons: Shoppa min stil

Klänning
Cardigan
Klänning
Klänning
Body
Kavaj
Kjol
Kjol
Klänning
Bag
Cape
Kofta
Kjol
Väska
Kavaj
Kavaj
Linne
Slingbacks
Klänning
Slipover
Gucciskärp
Satinkjol
Skinnkjol
Kappa
Kofta
Pälsjacka
Klänning
Kjol
Kavaj
Tröja
Klännning
Skjorta
Blus
Tröja
Pullover
Cape
Halsduk
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kappa
Klänning
Slacks
Kavaj
Klänning
Kavaj
Skjortklänning
Cardigan
Pullover
T-shirt
Klänning
Skjorta
Klänning
T-shirt
Byxor
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
Tröja
T-shirt
Väska
Kavaj
Byxor
Slipover
T-shirt
Pullover
Knytblus
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Kjol
Skjorta
Kofta
Linne
Kjol
Kjol
Kappa
Skjorta
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Väska
Kofta
Sneakers
Kofta
Kappa
Väska
Väska
Blus
Väska
Kavaj
Kavaj
Ankelboots
Grön klänning
Stövel
Kjol
Skjorta
Klännning
Plisserad kjol
Slipover
Manolo Blahnik
Pullover
Blus
Kavaj
Topp
Kavaj
Kofta
Grå kavaj
Kavaj
Blå klänning
Väst
Svarta jeans
Kappa
Klänning
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Slipover
Väska
Kappa
Knytblus
Klänning
Väska
Skjorta
Knytblus
Kofta
Väska
Klänning
Skjorta
T-shirt
Basker
Klänning
Klänning
Tyllkjol
Klänning
Linne med spets
Kofta
Byxor
Kofta
Kofta
Kostymbyxa
Plisserad kjol
Slipover vit
Kappa
Byxor
Blus
Klänning
Väska
Kofta
Satinkjol
Blå knytblus
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Klänning
T-shirt
Väska
Kofta
Sandaler
Väska
Väska
Linne
Kavaj
Vit blus
Boots
Stickad klänning
Klänning
Kjol
Klänning
Jeans
18   227
47   253
38   271
49   288
46   262

Hår och make up med mina tärnor – bröllopsmorgonen

Hej fina. Nu kände jag att det var dags för ett inlägg om bröllopet. Idag tänkte jag berätta om bröllopsmorgonen, när jag och mina tärnor Mina och Anna var hos salongen Style it Hudiksvall för att få hår och make up fixat till bröllopet. Jag måste erkänna att vi alla tre kände oss lite bakis från fredagsfesten men det var enkelt att ladda om såklart.

Vi kom till salong Style it Hudiksvall tidigt på morgonen. Vi hade på oss våra Bride och Bride Crew morgonrockar. Älskar att jag köpte dom, jag är ju så girly med sådant haha. Victoria och Paulina hade verkligen fixat fint i salongen. Vi var helt själva i salongen hela förmiddagen och de hade ordnat bubbel, jordgubbar och choklad till oss. Så fint verkligen. Anna fixade även med sig frukostmackor till oss från hotellet. Frisören Paulina började med att Annas hår och jag blev sminkad av make up-artisten Victoria.

Nöjd med hår och make up

Måste säga att min frisyr blev exakt som jag ville ha den. Jag hade varit där några dagar tidigare för provuppsättning och provsmink och nu på dagen blev det precis som jag ville. Även Mina och Anna blev så himla vackra! Jag är verkligen glad för stunden vi hade där på salongen tillsammans. Vi kunde ta det lugnt och tagga till tillsammans. Vi hann prata mycket, fotografera mycket. Vår fotograf Wojciech var på plats från tiotiden och hann fota mer proffsbilder på slutet. De flesta av bilderna nedan har han tagit.

Jag kan verkligen rekommendera Salong Style it i Hudiksvall för att fixa hår och make up till bröllopet. De lyssnade verkligen på oss och fixade så fint för oss i salongen så vi fick vår drömmorgon tillsammans.

Morgonrockarna kommer från Bubbleroom. Min brudklänning kommer från By Malina Bridal, köpt på Bröllopsbruket i Malmö (second hand). Mina smycken kommer från Caroline Svedbom Bridal. Mina skor kommer från Manolo Blahnik. Min slöja kommer från Skräddarhuset.

Albin kom och hämtade Anna och Mina när vi var klara och vår fotograf körde mot mina föräldrars gård där jag och Carl hade vår first look fotografering.

 

Bilder: Hår och make up på Style it Hudiksvall


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?