Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kjol
Linne med spets
Klänning
Pullover
Cardigan
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kofta
Byxor
Plisserad kjol
Kavaj
Kjol
Kavaj
Skjorta
Linne
Väst
T-shirt
Klänning
Halsduk
Kappa
Klänning
Väska
Kjol
Väska
Klänning
Klänning
Satinkjol
Manolo Blahnik
Kavaj
Klänning
Ankelboots
Kappa
Slipover
Klänning
Kjol
Kjol
Linne
Slipover vit
Kofta
Topp
Kofta
Blus
Kofta
Kofta
Kofta
Cardigan
Byxor
T-shirt
Kofta
Skjorta
Tröja
Väska
Klänning
Jeans
Kappa
Blus
Väska
Sneakers
Klänning
Kavaj
Klänning
Grå kavaj
Bag
Väska
Pullover
Klänning
Kappa
Skjorta
Väska
Basker
Stickad klänning
Klänning
Slipover
Blå klänning
Väska
Tröja
Väska
Cape
Klänning
Kofta
Klänning
T-shirt
Kappa
Gucciskärp
Kavaj
Skinnkjol
Slingbacks
Knytblus
Kofta
Knytblus
Klännning
Kofta
Klänning
Kappa
Väska
Kostymbyxa
Klännning
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Kjol
Blus
Klänning
Väska
Kjol
Blus
Stövel
Grön klänning
Stickad klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Byxor
Kavaj
Väska
T-shirt
Skjortklänning
Slipover
Skjorta
Klänning
Linne
Satinkjol
T-shirt
Sandaler
Väska
T-shirt
T-shirt
T-shirt
Kofta
Klänning
Kofta
Kavaj
Blå knytblus
Cape
Skjorta
Slipover
Kofta
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Pullover
Vit blus
Plisserad kjol
Skjorta
Väska
Boots
Pullover
Pälsjacka
Väska
Svarta jeans
Klänning
Skjorta
Body
Väska
Knytblus
Rosa kostymbyxor
Kjol
Tröja
Kjol
Kappa
Klänning
Väska
Kavaj
Slacks
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Väska

Champagneprovning, 40-årsfest och björnbärsplockning

Hej fina. Hoppas ni haft en bra helg! Vi har verkligen haft en massa roligt för oss. I fredags gick jag, Carl och Albin till Champagnebaren och restaurangen San Greal. Vi beställde varsin Champagneprovning där vi valde olika provningar alla tre. Min hette How dry can you go? och jag är mycket nöjd med mitt val. Till Champagnen fick man även tre olika ostar som verkligen passade bra till.

Vi beställde även in lite mat. Jag åt råbiff och burrata, så gott! Jag gillar verkligen San Greal. Spännande gott Champagneutbud, god mat, mysig miljö, kunnig och trevlig personal. Efter middagen gick vi vidare till cocktailbaren Liket för en drink. Det var första gången jag var där och det var verkligen ett speciellt och bra ställe. Kändes som cocktailbarerna i Köpenhamn vilket ju är bra. De erbjuder pälskappor med deras logga som man kan få låna när man sitter där så vi tog en varsin. Kan säga att vi var de enda gästerna som visste om detta och fick en hel del uppmärksamhet när vi gick in tre personer en sommarkväll i stora pälskappor. Kul grej!

I lördags åkte Albin hem och jag och Carl var på vårt livs första 40-årsfest! Det var Carls volleybollkompis Christian som fyllde år och höll fest på sin gård på Österlen. Så himla trevligt att bli bjuden och få komma dit. Det var verkligen hur fint som helst och de hade ordnat så himla god mat, roliga aktiviteter, fin festmiljö, livemusik och annat trevligt. Jag kände knappt någon men hade verkligen hur kul som helst hela dagen och kvällen. Vi fick skjuts dit och hem av en i Carls volleybollag.

I söndags var vi lite trötta men tog oss ut i det fina vädret för att plocka björnbär. Vi har ett björnbärsställe här i stan vi brukar cykla till varje år för att plocka lite bär. Det var lite utplockat men vi fick ändå ihop några burkar. Efter plockningen cyklade vi till Värnhem för lunch på Woke Poke, ett ställe vi inte testat innan men absolut gillade. Jag åt poke bowl med lax och Carl åt en wok. Igår kväll hann vi även hänga en stund på Niklas och Frida på grannrestaurangen/puben BrewDog. Trevligt! Nu börjar en ny jobbvecka och fler kollegor är tillbaka efter semester.

Ha en underbar måndag!


Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?