Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Kofta
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kjol
Knytblus
Skinnkjol
Byxor
Väska
Väska
Ankelboots
Kjol
Skjorta
Kavaj
Kjol
Pullover
Kavaj
T-shirt
Klänning
Väska
Byxor
Linne
Kjol
Kavaj
Kofta
Skjorta
Blus
Klänning
Jeans
Väska
Plisserad kjol
Väska
Cape
Slingbacks
Cape
Slipover
Kofta
Topp
Byxor
Kavaj
Klänning
Byxor
Klänning
Väska
Blus
Kavaj
Blå knytblus
Kavaj
Kofta
Svarta jeans
Klännning
Väska
Gucciskärp
Klänning
Kappa
Klänning
Klänning
Tyllkjol
Kappa
Väska
T-shirt
T-shirt
T-shirt
Klänning
Tröja
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Halsduk
Klänning
Skjorta
Kofta
T-shirt
Kappa
Väska
Klänning
Kofta
Vit blus
Pullover
Väst
Skjorta
Sandaler
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
T-shirt
Sneakers
Kofta
Slipover
Kostymbyxa
Kofta
Basker
Skjorta
Blus
Kjol
Stickad klänning
T-shirt
Klännning
Kavaj
Knytblus
Kofta
Cardigan
Skjorta
Kjol
Kappa
Stövel
Kappa
Linne
Grön klänning
Kavaj
Satinkjol
Boots
Skjorta
Tröja
Knytblus
Kofta
Klänning
Klänning
Klänning
Linne med spets
Slipover vit
Slacks
Väska
Pälsjacka
Kofta
Kofta
Blå klänning
Väska
Pullover
Kjol
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kjol
Kavaj
Grå kavaj
Satinkjol
Manolo Blahnik
Body
Väska
Klänning
Kappa
Linne
Väska
Kofta
Kavaj
Skjortklänning
Plisserad kjol
Tröja
Pullover
Slipover
Klänning
Väska
Kjol
Cardigan
T-shirt
Kofta
Kappa
T-shirt
Klänning
Blus
Slipover
Bag
309   880
45   270
44   325
41   312
59   402

Champagneprovning, 40-årsfest och björnbärsplockning

Hej fina. Hoppas ni haft en bra helg! Vi har verkligen haft en massa roligt för oss. I fredags gick jag, Carl och Albin till Champagnebaren och restaurangen San Greal. Vi beställde varsin Champagneprovning där vi valde olika provningar alla tre. Min hette How dry can you go? och jag är mycket nöjd med mitt val. Till Champagnen fick man även tre olika ostar som verkligen passade bra till.

Vi beställde även in lite mat. Jag åt råbiff och burrata, så gott! Jag gillar verkligen San Greal. Spännande gott Champagneutbud, god mat, mysig miljö, kunnig och trevlig personal. Efter middagen gick vi vidare till cocktailbaren Liket för en drink. Det var första gången jag var där och det var verkligen ett speciellt och bra ställe. Kändes som cocktailbarerna i Köpenhamn vilket ju är bra. De erbjuder pälskappor med deras logga som man kan få låna när man sitter där så vi tog en varsin. Kan säga att vi var de enda gästerna som visste om detta och fick en hel del uppmärksamhet när vi gick in tre personer en sommarkväll i stora pälskappor. Kul grej!

I lördags åkte Albin hem och jag och Carl var på vårt livs första 40-årsfest! Det var Carls volleybollkompis Christian som fyllde år och höll fest på sin gård på Österlen. Så himla trevligt att bli bjuden och få komma dit. Det var verkligen hur fint som helst och de hade ordnat så himla god mat, roliga aktiviteter, fin festmiljö, livemusik och annat trevligt. Jag kände knappt någon men hade verkligen hur kul som helst hela dagen och kvällen. Vi fick skjuts dit och hem av en i Carls volleybollag.

I söndags var vi lite trötta men tog oss ut i det fina vädret för att plocka björnbär. Vi har ett björnbärsställe här i stan vi brukar cykla till varje år för att plocka lite bär. Det var lite utplockat men vi fick ändå ihop några burkar. Efter plockningen cyklade vi till Värnhem för lunch på Woke Poke, ett ställe vi inte testat innan men absolut gillade. Jag åt poke bowl med lax och Carl åt en wok. Igår kväll hann vi även hänga en stund på Niklas och Frida på grannrestaurangen/puben BrewDog. Trevligt! Nu börjar en ny jobbvecka och fler kollegor är tillbaka efter semester.

Ha en underbar måndag!


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?