Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kavaj
Klänning
Klänning
Grå kavaj
Slipover
Linne
Klänning
Kofta
Skjorta
Kappa
Slipover
Klänning
Cape
Klänning
Kostymbyxa
Väska
Cardigan
Kjol
Klänning
Klänning
Kjol
Skjorta
Väska
Kofta
Kavaj
Kavaj
Gucciskärp
Kavaj
Grön klänning
Kofta
Klänning
T-shirt
Kofta
Klänning
Väska
Kappa
Topp
Väska
Svarta jeans
Kofta
Klänning
Kofta
Pälsjacka
Basker
Kavaj
Kappa
Slipover
Väska
Cape
Satinkjol
Kjol
Sandaler
Kavaj
Klänning
Linne
Halsduk
Kofta
Byxor
Rosa kostymbyxor
Väska
Klännning
Linne med spets
Väska
Tyllkjol
T-shirt
Väska
Kavaj
Väska
Pullover
Knytblus
Klänning
Tröja
Byxor
Klänning
Manolo Blahnik
Sneakers
Kofta
Stövel
Slacks
Skjorta
Klänning
Skjorta
Pullover
T-shirt
Blus
Klänning
T-shirt
Skinnkjol
Vit blus
Klänning
Stickad klänning
Kjol
Plisserad kjol
Kjol
Klänning
Väska
Väst
Skjorta
Tröja
Skjortklänning
Väska
Kjol
Slipover
Knytblus
Body
Plisserad kjol
Boots
Väska
T-shirt
Blus
Slipover vit
Blus
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kjol
Blå knytblus
Kofta
Kappa
Kappa
Ankelboots
Kavaj
Klänning
T-shirt
Klänning
Knytblus
Cardigan
Jeans
Klänning
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kappa
Kofta
Klänning
Kofta
Kavaj
Klännning
Pullover
Väska
Kofta
Satinkjol
Skjorta
Väska
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Linne
Väska
Kjol
Pullover
Väska
Väska
Blå klänning
Kofta
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
Skjorta
Byxor
Kofta
Bag
T-shirt
Tröja
Slingbacks
Kavaj
Blus
Skjorta
Byxor
Kjol
Kofta
310   882
45   271
44   326
41   312
59   402

Lyckas med ditt första CV

Lyckas med ditt första CV
Annons: Blogginlägget innehåller reklam för CVmaker

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Kommer ni ihåg hur det var att söka första jobbet? Jag minns det som en väldigt stor utmaning. Och det här med att skapa sitt första CV… man visste ju inte alls hur ett CV skulle vara uppbyggt och hur man på bästa sätt skulle kunna lyfta fram de bästa kunskaperna och erfarenheterna. Jag var tonåring när jag skulle skriva mitt första CV, för över 15 år sedan. På den tiden fanns det inte så mycket support som det finns idag. En tjänst som kan hjälpa dig att lyckas med ditt första CV är CVmaker.

CVmaker hjälper dig att skapa ett professionellt CV som får dig att sticka ut från mängden. Det känns som att det idag är högre konkurrens om varje tjänst inom de flesta branscher så det gäller ju verkligen att fånga rekryterarens uppmärksamhet och göra det enkelt för denne att förstå att just du är en bra kandidat till den aktuella tjänsten. Tjänsten gör det möjligt att på endast tio minuter skapa ett professionellt CV genom guidning genom hela skapandeprocessen.

 

Lyckas med ditt första CV med professionell hjälp

CVmaker samarbetar med etablerade rekryterare som hjälper till med att planera och skapa CV-mallarna som användarna av tjänsten ska använda. Känns ju toppen att riktiga rekryterare får säga sitt och vara med och utveckla tjänsten då de ju verkligen har koll på vad som ska vara med och vilka layouter som passar bäst.

Just när man ska skapa sitt CV för första gången känns en sådan här tjänst verkligen perfekt. Är du i den fasen då du ska börja söka jobb och då behöver skapa ett CV för första gången rekommenderar jag dig att titta närmare på och använda dig utav CVmaker. Du kan läsa mer och signa upp dig på deras hemsida CVmaker.se. Tjänsten fungerar som en prenumeration och du kan när du vill pausa och/eller avsluta den direkt

 


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?