Annons: Shoppa min stil

Tröja
Skjorta
Kjol
Tyllkjol
T-shirt
Slipover
Knytblus
Topp
Basker
T-shirt
Pullover
Plisserad kjol
Kappa
T-shirt
Jeans
Pälsjacka
Klännning
Skinnkjol
Kjol
Grön klänning
Slacks
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Kofta
Stickad klänning
Väska
Pullover
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Kappa
Kavaj
Kappa
Kjol
T-shirt
Satinkjol
Kavaj
T-shirt
Satinkjol
Svarta jeans
Byxor
Kavaj
Blå knytblus
Plisserad kjol
T-shirt
Stövel
Kjol
Skjorta
Kappa
Grå kavaj
Linne med spets
Blus
Byxor
Väska
Kofta
Kofta
Kofta
Slingbacks
Väst
Klänning
T-shirt
Klänning
Blå klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Kofta
T-shirt
Klänning
Kavaj
Skjorta
Väska
Body
Linne
Kostymbyxa
Cape
Kavaj
Cardigan
Skjorta
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kofta
Klänning
Kavaj
Väska
Kofta
Väska
Cape
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Skjorta
Väska
Cardigan
Klänning
Linne
Blus
Kofta
Väska
Skjorta
Klännning
Kjol
Sneakers
Klänning
Klänning
Väska
T-shirt
Stickad klänning
Bag
Väska
Knytblus
Klänning
T-shirt
Kjol
Kappa
Klänning
Kappa
Byxor
Kjol
Sandaler
Kofta
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Skjorta
Blus
Ankelboots
Pullover
Vit blus
Skjorta
Knytblus
Tröja
Skjorta
Kofta
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Väska
Kofta
Linne
Klänning
Kjol
Manolo Blahnik
Väska
Kofta
Slipover
Tröja
Slipover
Kofta
Skjortklänning
Pullover
Boots
Byxor
Väska
Kjol
Klänning
Klänning
Väska
Slipover
Blus
Slipover vit
Gucciskärp
Klänning
Halsduk

Lyckas med ditt första CV

Lyckas med ditt första CV
Annons: Blogginlägget innehåller reklam för CVmaker

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Kommer ni ihåg hur det var att söka första jobbet? Jag minns det som en väldigt stor utmaning. Och det här med att skapa sitt första CV… man visste ju inte alls hur ett CV skulle vara uppbyggt och hur man på bästa sätt skulle kunna lyfta fram de bästa kunskaperna och erfarenheterna. Jag var tonåring när jag skulle skriva mitt första CV, för över 15 år sedan. På den tiden fanns det inte så mycket support som det finns idag. En tjänst som kan hjälpa dig att lyckas med ditt första CV är CVmaker.

CVmaker hjälper dig att skapa ett professionellt CV som får dig att sticka ut från mängden. Det känns som att det idag är högre konkurrens om varje tjänst inom de flesta branscher så det gäller ju verkligen att fånga rekryterarens uppmärksamhet och göra det enkelt för denne att förstå att just du är en bra kandidat till den aktuella tjänsten. Tjänsten gör det möjligt att på endast tio minuter skapa ett professionellt CV genom guidning genom hela skapandeprocessen.

 

Lyckas med ditt första CV med professionell hjälp

CVmaker samarbetar med etablerade rekryterare som hjälper till med att planera och skapa CV-mallarna som användarna av tjänsten ska använda. Känns ju toppen att riktiga rekryterare får säga sitt och vara med och utveckla tjänsten då de ju verkligen har koll på vad som ska vara med och vilka layouter som passar bäst.

Just när man ska skapa sitt CV för första gången känns en sådan här tjänst verkligen perfekt. Är du i den fasen då du ska börja söka jobb och då behöver skapa ett CV för första gången rekommenderar jag dig att titta närmare på och använda dig utav CVmaker. Du kan läsa mer och signa upp dig på deras hemsida CVmaker.se. Tjänsten fungerar som en prenumeration och du kan när du vill pausa och/eller avsluta den direkt

 


Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?