Annons: Shoppa min stil

Cardigan
Klänning
Skjorta
Linne
Kappa
Klänning
Väska
Kappa
Byxor
Väska
Kofta
Skjorta
Klänning
tröja
klänning
Kjol
Slacks
Kjol
T-shirt
Klänning
Kofta
Väska
Blus
Kappa
Satinkjol
T-shirt
Ankelboots
Klänning
Kavaj
Kavaj
Jeans
Klännning
Cape
Blus
Topp
Tröja
Linne
Kjol
Väska
Kappa
Skjorta
Skjortklänning
Slingbacks
Kofta
Väska
Klänning
Klännning
Tweedklänning
Kofta
Kavaj
Plisserad kjol
Kavaj
Klänning
Kappa
Klänning
Väska
Knytblus
Skjorta
T-shirt
Basker
Väska
Klänning
Pullover
Pullover
Klänning
Klänning
Kavaj
Pullover
tröja
Blå klänning
Bag
Klänning
T-shirt
Body
Kjol
Stövel
Kofta
Väska
Plisserad kjol
Topp
Slipover
T-shirt
T-shirt
Trench coat
Blå knytblus
Klänning
Kavaj
Väska
Kjol
Byxor
Kofta
Slipover
Kostymbyxa
Kofta
Klänning
Grå kavaj
Kjol
Kofta
Cape
Klänning
Byxor
T-shirt
Kavaj
Satinkjol
Pullover
Klänning
Kavaj
Kjol
Kjol
Kofta
Kofta
Tweedkavaj
Kavaj
Kappa
Väska
Väska
Blus
Tröja
Kavaj
Tröja
Jacka
T-shirt
Sandaler
Linne
Kjol
Tröja
Klänning
Knytblus
Linne med spets
Boots
Kjol
Sneakers
Skjorta
Knytblus
Gucciskärp
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Halsduk
Väska
Kavaj
Klänning
Slipover vit
Vit blus
Linne
Kofta
Slipover
Tröja
Skjorta
Kappa
Grön klänning
Stickad klänning
Knytblus
Kavaj
T-shirt
Skinnkjol
Klänning
Väska
Pälsjacka
Kofta
Väst
Kappa
Blus
Väska
Kofta
Kavaj
Blus
Klänning
Byxor
Skjorta
Väska
Kofta
Kofta
Väska
Rosa kostymbyxor
Kjol
Klänning
Klänning
Knytblus
Kavaj
Cardigan
Klänning
Kofta
Stickad klänning
Manolo Blahnik
Linne
Kavaj
Kjol
Slipover
Väska
Kavaj
Väska
Skjorta
Svarta jeans

Lyckas med ditt första CV

Lyckas med ditt första CV
Annons: Blogginlägget innehåller reklam för CVmaker

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Kommer ni ihåg hur det var att söka första jobbet? Jag minns det som en väldigt stor utmaning. Och det här med att skapa sitt första CV… man visste ju inte alls hur ett CV skulle vara uppbyggt och hur man på bästa sätt skulle kunna lyfta fram de bästa kunskaperna och erfarenheterna. Jag var tonåring när jag skulle skriva mitt första CV, för över 15 år sedan. På den tiden fanns det inte så mycket support som det finns idag. En tjänst som kan hjälpa dig att lyckas med ditt första CV är CVmaker.

CVmaker hjälper dig att skapa ett professionellt CV som får dig att sticka ut från mängden. Det känns som att det idag är högre konkurrens om varje tjänst inom de flesta branscher så det gäller ju verkligen att fånga rekryterarens uppmärksamhet och göra det enkelt för denne att förstå att just du är en bra kandidat till den aktuella tjänsten. Tjänsten gör det möjligt att på endast tio minuter skapa ett professionellt CV genom guidning genom hela skapandeprocessen.

 

Lyckas med ditt första CV med professionell hjälp

CVmaker samarbetar med etablerade rekryterare som hjälper till med att planera och skapa CV-mallarna som användarna av tjänsten ska använda. Känns ju toppen att riktiga rekryterare får säga sitt och vara med och utveckla tjänsten då de ju verkligen har koll på vad som ska vara med och vilka layouter som passar bäst.

Just när man ska skapa sitt CV för första gången känns en sådan här tjänst verkligen perfekt. Är du i den fasen då du ska börja söka jobb och då behöver skapa ett CV för första gången rekommenderar jag dig att titta närmare på och använda dig utav CVmaker. Du kan läsa mer och signa upp dig på deras hemsida CVmaker.se. Tjänsten fungerar som en prenumeration och du kan när du vill pausa och/eller avsluta den direkt

 


Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?