Annons: Shoppa min stil

Linne
T-shirt
Cardigan
Väska
Skjorta
Kofta
Väska
Klänning
Jeans
Boots
Kappa
Klänning
Blus
Klännning
Kofta
Klänning
Klänning
klänning
Trench coat
Väska
Klänning
T-shirt
Kofta
Väska
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Väska
Väska
Kofta
Linne
Kofta
Väska
Byxor
Blus
Kappa
T-shirt
Slipover
Klänning
tröja
Klänning
Blus
Kavaj
Kappa
Väska
Kofta
Kappa
Skjortklänning
T-shirt
Ankelboots
Blå knytblus
Slipover
Pullover
Rosa kostymbyxor
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Halsduk
Kavaj
Slacks
Linne
Kappa
Skjorta
Kavaj
Tröja
Byxor
Byxor
Kappa
Kjol
Kjol
Kjol
T-shirt
Väska
Kavaj
Väska
T-shirt
Kofta
Skinnkjol
Tröja
Skjorta
Kavaj
Grön klänning
Väska
Pälsjacka
Klänning
Klänning
Skjorta
Sandaler
Kjol
Manolo Blahnik
Topp
Basker
Plisserad kjol
Väska
T-shirt
Klänning
Pullover
Kofta
Stickad klänning
Kappa
Kavaj
T-shirt
Kjol
Klänning
Jacka
Skjorta
Väska
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Blus
Tröja
Topp
Kavaj
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Slipover vit
Slipover
Pullover
Kjol
Klänning
Kappa
Cardigan
Klänning
Tweedklänning
Tweedkavaj
Kjol
Klänning
Väst
Svarta jeans
Kjol
Skjorta
Tröja
Kavaj
Body
Linne
Grå kavaj
Cape
Stickad klänning
Klännning
Stövel
Knytblus
T-shirt
Linne med spets
Bag
Klänning
Kjol
Pullover
Väska
Kjol
Knytblus
Kavaj
Kofta
Satinkjol
Knytblus
Kjol
Kavaj
Klänning
Linne
Kavaj
Vit blus
Väska
Klänning
Byxor
Kofta
Knytblus
Blå klänning
Kofta
Kofta
Sneakers
Skjorta
Slingbacks
tröja
Blus
Kostymbyxa
Kofta
Knytblus
Kjol
Klänning
T-shirt
Tröja
Cape
Väska
Slipover
Klänning
Kavaj
Plisserad kjol
Satinkjol
Gucciskärp
Kofta

Lyckas med ditt första CV

Lyckas med ditt första CV
Annons: Blogginlägget innehåller reklam för CVmaker

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Kommer ni ihåg hur det var att söka första jobbet? Jag minns det som en väldigt stor utmaning. Och det här med att skapa sitt första CV… man visste ju inte alls hur ett CV skulle vara uppbyggt och hur man på bästa sätt skulle kunna lyfta fram de bästa kunskaperna och erfarenheterna. Jag var tonåring när jag skulle skriva mitt första CV, för över 15 år sedan. På den tiden fanns det inte så mycket support som det finns idag. En tjänst som kan hjälpa dig att lyckas med ditt första CV är CVmaker.

CVmaker hjälper dig att skapa ett professionellt CV som får dig att sticka ut från mängden. Det känns som att det idag är högre konkurrens om varje tjänst inom de flesta branscher så det gäller ju verkligen att fånga rekryterarens uppmärksamhet och göra det enkelt för denne att förstå att just du är en bra kandidat till den aktuella tjänsten. Tjänsten gör det möjligt att på endast tio minuter skapa ett professionellt CV genom guidning genom hela skapandeprocessen.

 

Lyckas med ditt första CV med professionell hjälp

CVmaker samarbetar med etablerade rekryterare som hjälper till med att planera och skapa CV-mallarna som användarna av tjänsten ska använda. Känns ju toppen att riktiga rekryterare får säga sitt och vara med och utveckla tjänsten då de ju verkligen har koll på vad som ska vara med och vilka layouter som passar bäst.

Just när man ska skapa sitt CV för första gången känns en sådan här tjänst verkligen perfekt. Är du i den fasen då du ska börja söka jobb och då behöver skapa ett CV för första gången rekommenderar jag dig att titta närmare på och använda dig utav CVmaker. Du kan läsa mer och signa upp dig på deras hemsida CVmaker.se. Tjänsten fungerar som en prenumeration och du kan när du vill pausa och/eller avsluta den direkt

 


Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?