Annons: Shoppa min stil

Kjol
Skjorta
Klänning
Kappa
Blus
Klänning
Klänning
Kjol
Skjorta
Klänning
Kappa
Blus
Klänning
Klänning
47   262
58   428
35   286
36   424
69   469

Vit och lila outfit

Vit och lila outfit

Hej fina. Jag ligger lite back på inlägg om mina outfits så här kommer en favorit från den här sommaren. Som jag skrivit innan älskar jag knytblusar och särskilt en av mina sådana som är lila och kommer från Veronica Virta. I sommar har jag jobbat en del och har då stylat den med en vit plisserad kjol. Och högklackat och solbrillor på det. Somrig outfit som även passar till kontoret.

Den vita plisserade kjolen är också en favorit i min garderob men tyvärr har den nu fått fläckar som inte går bort så måste försöka hitta en ny.

Ha en underbar dag!

Bild: Vit och lila outfit

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?