Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kappa
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
Gucciskärp
Rosa kostymbyxor
Slipover
Väska
Klänning
Byxor
Kappa
Väska
Grå kavaj
Grön klänning
Skjorta
Blus
Väska
Kostymbyxa
Blå klänning
Kofta
Jeans
Kavaj
Pullover
Cape
Kofta
Kofta
Kofta
Blus
Tröja
Kofta
Klänning
Slacks
Klänning
Kappa
Linne
Klänning
Klänning
Slipover
Sneakers
Kofta
Kavaj
Väska
Skjortklänning
Klänning
Klänning
Cardigan
Knytblus
Blus
Klänning
Kavaj
Klännning
Väska
Kavaj
Klänning
Basker
Pälsjacka
Satinkjol
Väska
Slipover
Svarta jeans
Kjol
Väst
Kofta
T-shirt
Klänning
Tröja
Sandaler
Klänning
Klännning
Väska
Knytblus
Väska
Halsduk
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Slipover vit
Kavaj
Kavaj
Kjol
Kofta
Kofta
Cape
Klänning
Kjol
Ankelboots
Väska
Kjol
Linne
Klänning
Kavaj
Kjol
Topp
Kavaj
Kofta
Stickad klänning
Kappa
Plisserad kjol
Väska
Kofta
Kofta
Klänning
Knytblus
Byxor
Slipover
Linne
Skjorta
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Vit blus
Kjol
Klänning
Kappa
Klänning
T-shirt
Kavaj
Bag
T-shirt
Byxor
Skjorta
Väska
Kavaj
Blå knytblus
Skjorta
Kappa
Manolo Blahnik
Klänning
Body
Kjol
Skinnkjol
Klänning
Klänning
Pullover
Slingbacks
Väska
Klänning
T-shirt
Skjorta
Kofta
Väska
Skjorta
Kavaj
Boots
T-shirt
Kofta
Väska
Stickad klänning
T-shirt
Cardigan
Satinkjol
Linne med spets
Blus
Klänning
Pullover
Kappa
Kavaj
Kjol
Väska
Stövel
Kofta
Kavaj
Pullover
Plisserad kjol
T-shirt
Kjol
Väska
Tröja

Kroppsterapi i Malmö – Bodywork

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Något som verkligen blir mer och mer populärt är att gå på kroppsterapi och förra veckan provade jag det för första gången. Jag gick till Marie Sol på Bodywork som ligger väldigt centralt i Malmö, runt hörnet från där vi bor. Vad är då kroppsterapi? Det är en holistisk behandling med en metod som kombinerar olika tekniker för att behandla både fysiska och psykiska besvär. På hemsidan listar de olika saker man kan behandla med kroppsterapi:

 • Kroppsliga besvär som nackspärr, spänningshuvudvärk, led- och muskelsmärta
 • Psykiska besvär som stress och ångest
 • Trauma, sorg och depression
 • Sportskador som sträckningar, bristningar och stukningar

Själva behandlingen består av en massa olika delar:

 • Samtal
 • Andningsteknik​
 • Stabilisering av nervsystemet​
 • Pulsering
 • Massage
 • Akupressur
 • Organmassage
 • Zonterapi
 • Ledjustering

Jag gick dit och trodde det skulle likna en vanlig massage men det var ju som ni ser ovan så mycket mer. Kom in i ett väldigt harmoniskt rum och fick först slå mig ner för ett inledande samtal med Marie Sol. Jag berättade om min dagsform, fysisk och psykisk, och hur jag känner mig i stort i livet just nu. Ja, det har ju varit mycket med bröllop, flytt och jobb så har stressat mycket den senaste tiden. Samtidigt känner jag att jag mår väldigt bra just nu, jag är på en bra plats i livet som nygift, nyinflyttad och har ett jobb som känns helt rätt. Jag trivs med min kropp, jag tränar för att må bra, äter vad jag vill, jobbar hårt men ser samtidigt till att roa mig och njuta på fritiden.

 

Kroppslig och psykisk behandling

När vi pratat om dessa saker ovan var det dags att klä av mig till underkläder lägga mig på britsen. Den delen var mer fysisk men behandlingen ser kropp och psyke som ett så även här fokuserade vi mycket på det psykiska och hur olika delar av kroppen känns och försökte reda ut vad det kan bero på att jag var extra stel på vissa ställen till exempel. Något som var häftigt var att det ibland kunde göra väldigt ont, men så pratade vi igenom vad det onda kunde bero samtidigt som Marie Sol parallellt började behandla ett annat ställe och plötsligt försvann den onda känslan på första stället. Häftigt hur kroppen och psyket fungerar.

Något jag fick uppleva för första gången var att knäcka nacken. Det lät såklart läskigt. Det lät mycket men kändes inget alls. Jag var riktigt stel i nacke, axlar, rygg och mådde så mycket bättre efter de här behandlingen. Framför allt kände jag mig lugn och hade helt lyckats släppa stressen över framför allt jobb som jag känt den dagen.

Vill ni prova den här allt mer populära behandlingen kroppsterapi hos Bodywork kan ni läsa mer och boka på deras hemsida: Kroppsterapi i Malmö på Bodywork

Ha en underbar dag!

 

Bilder från min kroppsterapi i Malmö

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?