Annons: Shoppa min stil

Blus
Klänning
Klänning
Skjorta
Kjol
Klänning
Kappa
Blus
Klänning
Klänning
Skjorta
Kjol
Klänning
Kappa
47   262
58   426
35   285
36   424
69   469

Helgen så här långt

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Igår var det kampanjlansering på jobbet så satt såklart mycket med det. Hade ju också medarbetarsamtal / utvecklingssamtal med min chef. Vi gick till Slottsträdgårdens kafé för lunch och prat, mycket trevligt. Det gick hur bra som helst, man får sig en boost på de här mötena så det känns extra peppande att jobbet dragit igång på riktigt efter semestern. Sedan satte vi såklart några utvecklingsmål som jag ska jobba mot. Vissa konkreta/kortsiktiga, andra mer långsiktiga. Bra möte i alla fall!

Sen tackade vi av min kollega Martin så det blev en liten after work på kontoret. Kom därifrån rätt sent då jag hade mycket att stå i med kampanjen. Hann tyvärr inte köpa någon fredagsbukett då butikerna stängt och hann heller inte ta något bad innan Carl kom då vi skulle ut och äta. Men det gjorde egentligen inget.

Jag och Carl gick mot Lilla Torg där våra favoritrestauranger La Grappa och Namu var fullbokade. Vi hamnade istället på L’eotecas uteservering där vi åt charkbricka och varsin huvudrätt. Och lite dryck på det.

Idag vaknade vi till ledsamma besked som såklart präglat dagen.

Vi klev upp, åt frukost och har därefter donat mycket för att komma i ordning. Jag har också hunnit träna, köpa mig en  lördagsbukett och tagit ett bad. Carl är och ser MFF spela nu. Ikväll ska vi ha vänner här. Blir kanske balkonghäng om vädret tillåter.

Hoppas ni får en fin lördagskväll!

Salladen på Slottsträdgårdens kafé! Wow. 

Fredag på Bjurfors

Lénoteca

Lénoteca
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?