Annons: Shoppa min stil

Kappa
Klänning
Blus
Klänning
Klänning
Skjorta
Kjol
Kappa
Klänning
Blus
Klänning
Klänning
Skjorta
Kjol
3   30
48   265
58   429
35   287
36   425

After Work och medarbetarsamtal

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Igår blev det jobb hemifrån och jag hade en trevlig lunch med Marie på Poke Poke. Skönt att komma ut lite, sommaren kom ju tillbaka! Efter att vi ätit köpte vi med oss kaffe och strosade runt lite i stan innan det var dags för oss att börja jobba igen.

Efter jobbet hade jag bokat in kroppsterapi hos Bodywork, mer om det i ett senare inlägg. Sen mötte jag upp Anna för middag på La Grappa. Gäller att passa på att njuta av kvällssol och uteserveringar så länge man kan! Jag åt deras risotto och Anna tog caesarsallad.

Idag ska jag till kontoret och ha möte med min chef, typ utvecklingssamtal / medarbetarsamtal. Bra att ha med jämna mellanrum :). Nu måste jag göra mig i ordning för att promenera till jobbet. Ha en underbar fredag!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?