Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Blus
Kappa
Kjol
Skjorta
Klänning
Klänning
Klänning
Blus
Kappa
Kjol
Skjorta
Klänning
11   81
48   270
58   429
35   287
36   425

Vi ska till Sardinien!

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Nu har vi fått bekräftat våra boenden så jag kan berätta att vi ska till Sardinien i Italien! Vi älskar Italien och kände att vi ville åka till ett ställe där man kan äta och dricka gott, ha fina miljöer runtomkring och där det finns mycket att hitta på.

Vi blir båda för rastlösa av att bara ligga och sola så en sådan honeymoon hade inte passat oss. Vi tar kanske någon dag på stranden men annars kommer vi göra utflykter. Vi kommer bo på två olika ställen, först en lägenhet precis vid stranden och sedan ett lyxigt hotell.

Det ser verkligen vackert ut på Sardinien. Nedan några bilder från den vackra ön.


 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?