Annons: Shoppa min stil

Kjol
Klänning
Blus
Skjorta
Klänning
Kappa
Klänning
Kjol
Klänning
Blus
Skjorta
Klänning
Kappa
Klänning
47   256
58   425
35   282
36   420
69   467

Vi har bokat bröllopsresa

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Direkt efter bröllopet åkte ju jag och Carl upp till fjällen för en mini honeymoon. Vi kallade det mini för att vi även tänkte åka utomlands när vi blivit fullt vaccinerade. Och nu har vi faktiskt bokat en resa! Jag tänker hålla lite på att berätta vilken destination vi valt då vi vill veta 100% att allt är bekräftat och klart. Men längtar såklart!

Vi kommer åka i början av september så det är mindre än en månad kvar. Så kul och spännande. Och perfekt att jobba några veckor och sedan vara lite ledig igen. Vet att många delar upp sin semester så, kanske smart :).

Nedan några bilder från Sri Lanka som vi åkte till för ett par år sedan. Ha en underbar dag!
Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 11 augusti, 2021 / 21:04

  Åh, får man fråga vart resan går till 😉

  • mariabusck
   Författare
   12 augusti, 2021 / 06:48

   Avslöjas i dagens inlägg 🙂

Kommentera


Söker du efter något?