Annons: Shoppa min stil

Linne
Kostymbyxa
Kavaj
Klänning
Skjorta
Grön klänning
Blå knytblus
Sneakers
Skjorta
Klänning
Tröja
Kjol
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Väska
T-shirt
Klänning
Kjol
Halsduk
Väska
Kjol
Kavaj
Väska
Body
Väst
Cardigan
Tröja
Väska
Tyllkjol
Väska
Satinkjol
Kofta
Klänning
Kofta
Manolo Blahnik
Kofta
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kofta
Klänning
Slingbacks
Byxor
T-shirt
Cape
Kofta
Pälsjacka
Basker
Stövel
Klänning
Tröja
Klänning
Kappa
Väska
Klänning
Kjol
Klännning
Ankelboots
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Slacks
Bag
Sandaler
Väska
Kavaj
Klännning
Blus
Klänning
Pullover
T-shirt
Pullover
Klänning
Kavaj
Pullover
Kavaj
Byxor
Blus
Kofta
Kappa
Stickad klänning
Slipover
Klänning
Klänning
T-shirt
Kofta
Väska
Knytblus
Kofta
Blus
Plisserad kjol
Skjorta
Kjol
Blus
Kappa
Vit blus
Klänning
Skjortklänning
Slipover vit
T-shirt
Satinkjol
Väska
Cape
Väska
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Linne med spets
Klänning
Väska
Linne
Kavaj
Skinnkjol
Kjol
Kavaj
Kappa
Pullover
Cardigan
Topp
Kavaj
Svarta jeans
Väska
Slipover
Knytblus
Boots
Klänning
Blå klänning
Klänning
Klänning
Byxor
Byxor
Kofta
T-shirt
Klänning
Kjol
Gucciskärp
Rosa kostymbyxor
Klänning
Jeans
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Skjorta
Skjorta
Väska
Kappa
Grå kavaj
Väska
Kjol
Kappa
Slipover
Slipover
Kavaj
Kofta
Kofta
Knytblus
Linne
Väska
Kofta
Plisserad kjol
Klänning
Väska
Kavaj
Kappa
Kofta
Kjol
Skjorta
Väska
311   886
45   276
45   331
41   315
59   404

Bilder från helgen och lägenheten

Hej fina. Jag har så mycket att berätta för er och känner att jag ligger efter med uppdateringarna men det får ta sin tid helt enkelt. På söndag ska vi träffa bröllopsfotografen så från då kommer jag börja uppdatera mer från bröllopet med bilderna. Här kommer ett vardagsinlägg i väntan på bröllopsuppdateringar. Insåg att jag inte alls delat något om helgen som var.

I fredags hade jag stämt träff med Anna efter jobbet. Hon kom hem till mig och Carl och så drack vi lite bubbel på balkongen för att fira inflyttningen lite. Carl donade en massa i lägenheten medan jag och Anna drog och åt middag på vår favoritrestaurang Marie Antoinette.

Vi började med ostron som vi brukar göra. Sen till huvudrätt den här gången provade jag deras vegetariska rätter som var jättegoda. Så goda smaker! Den ena med kikärta, parmesan, oliver med mera. Den andra med gröna bönor, senap och mandel. Mums! Carl joinade oss senare på restaurangen på en drink efter maten. Mycket trevligt! När vi skulle hemåt hade jag så ont i fötterna då jag hade högklackade skor som är aningen för små så Carl bar mig <3.

På lördagen donade jag och Carl massor i lägenheten för att få ordning. Han hade hunnit packa upp väldigt mycket under fredagen så det var de sista kartongerna vi kunde packa upp nu. Skön känsla att det börjar likna ett hem! Carl skulle iväg och se fotboll senare och jag bjöd hit Anna. Vi fixade i ordning lite mer så nu är åtminstone kök och vardagsrum i ordning! Skönt att slippa titta på kartonger. Vi har några tavlor som ska upp och en del annat kvar att fixa med men snart så!

I lördags drog jag och Anna till Atmosfär för middag. Ostron, aubergine, pumpa. Mums! Även den här kvällen mötte vi upp Carl som var med Jakob på Ruths. Trevlig kväll!

En annan sak jag tagit tag i är att säga upp mitt gymkort på Fitness24Seven och skaffat medlemskap på Nordic Wellness som ligger runt hörnet här. Nu borde jag kunna ta mig dit ett par gånger i veckan ;). Var där och tränade igår, sprang 5 km på löpband och var så svettig efter! Inte van att träna inomhus utan fläktande vind. Men nu är jag på gång. Ha en underbar dag!


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?