Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Klänning
Skjorta
Kofta
Kofta
T-shirt
Kjol
Kavaj
Klänning
Stickad klänning
Kjol
Klänning
Kavaj
Skjorta
Linne
Vit blus
Väska
Bag
Kappa
Slipover
Väska
Skjorta
Väska
Sandaler
Klänning
Tröja
Kappa
Blus
Väska
Kavaj
Stickad klänning
Tröja
Kofta
Pälsjacka
Skjorta
Boots
Klänning
Kjol
T-shirt
Kofta
Tröja
Klänning
Blus
T-shirt
T-shirt
Kofta
Kappa
Slipover
Satinkjol
Väst
Klännning
Kjol
Klänning
Klänning
Stövel
Kappa
Skjorta
T-shirt
Slingbacks
Topp
Cape
Byxor
Kjol
Kavaj
Pullover
Klänning
T-shirt
Jeans
Slacks
Byxor
Klänning
Pullover
Väska
Skjorta
Väska
Klänning
Kavaj
Svarta jeans
Väska
Väska
Manolo Blahnik
Kavaj
Kappa
Väska
Skjorta
Byxor
Klänning
Kjol
Blå klänning
Kavaj
Kappa
Satinkjol
Skinnkjol
Kofta
Kofta
Klänning
Kostymbyxa
Klänning
Väska
Kofta
Slipover
T-shirt
Knytblus
Knytblus
Klänning
Kofta
Kavaj
Ankelboots
Slipover
Klänning
Klänning
Kofta
Cardigan
Väska
Kjol
Kavaj
Basker
Linne med spets
Väska
Blus
Gucciskärp
T-shirt
Byxor
Pullover
Klänning
Väska
Linne
Blus
Knytblus
Cape
Kavaj
Väska
Väska
Body
Klännning
Plisserad kjol
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Skjortklänning
Pullover
Kofta
T-shirt
Kjol
Blå knytblus
Halsduk
Tyllkjol
Linne
Kofta
Rosa kostymbyxor
Slipover vit
Väska
Cardigan
Grå kavaj
Plisserad kjol
Klänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Kofta
Kavaj
Kofta
Grön klänning
Kavaj
Kappa
Sneakers
Kjol
Skjorta
Väska

Bilder från helgen och lägenheten

Hej fina. Jag har så mycket att berätta för er och känner att jag ligger efter med uppdateringarna men det får ta sin tid helt enkelt. På söndag ska vi träffa bröllopsfotografen så från då kommer jag börja uppdatera mer från bröllopet med bilderna. Här kommer ett vardagsinlägg i väntan på bröllopsuppdateringar. Insåg att jag inte alls delat något om helgen som var.

I fredags hade jag stämt träff med Anna efter jobbet. Hon kom hem till mig och Carl och så drack vi lite bubbel på balkongen för att fira inflyttningen lite. Carl donade en massa i lägenheten medan jag och Anna drog och åt middag på vår favoritrestaurang Marie Antoinette.

Vi började med ostron som vi brukar göra. Sen till huvudrätt den här gången provade jag deras vegetariska rätter som var jättegoda. Så goda smaker! Den ena med kikärta, parmesan, oliver med mera. Den andra med gröna bönor, senap och mandel. Mums! Carl joinade oss senare på restaurangen på en drink efter maten. Mycket trevligt! När vi skulle hemåt hade jag så ont i fötterna då jag hade högklackade skor som är aningen för små så Carl bar mig <3.

På lördagen donade jag och Carl massor i lägenheten för att få ordning. Han hade hunnit packa upp väldigt mycket under fredagen så det var de sista kartongerna vi kunde packa upp nu. Skön känsla att det börjar likna ett hem! Carl skulle iväg och se fotboll senare och jag bjöd hit Anna. Vi fixade i ordning lite mer så nu är åtminstone kök och vardagsrum i ordning! Skönt att slippa titta på kartonger. Vi har några tavlor som ska upp och en del annat kvar att fixa med men snart så!

I lördags drog jag och Anna till Atmosfär för middag. Ostron, aubergine, pumpa. Mums! Även den här kvällen mötte vi upp Carl som var med Jakob på Ruths. Trevlig kväll!

En annan sak jag tagit tag i är att säga upp mitt gymkort på Fitness24Seven och skaffat medlemskap på Nordic Wellness som ligger runt hörnet här. Nu borde jag kunna ta mig dit ett par gånger i veckan ;). Var där och tränade igår, sprang 5 km på löpband och var så svettig efter! Inte van att träna inomhus utan fläktande vind. Men nu är jag på gång. Ha en underbar dag!


Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?