Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
Kjol
Blus
Kappa
Klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
Kjol
Blus
Kappa
47   261
58   426
35   284
36   422
69   469

Andra vaccindosen!

Hej fina. Igår tog jag en lång promenad till Kalkbrottet där jag hade tid för min andra dos Covid-19 vaccin. Det var riktigt härligt ute och jag hade en stor flaska vatten med mig. Har nog aldrig varit med om ett snabbare besök på en vårdcentral. Blev inkallad 13.27 och var klar 13.30. Så skönt att nu ha fått två doser! Även denna gång mår jag bra, ont i armen precis som efter första dosen. Men det lugnar sig nog under dagen.

Den här veckan blir det jobb från kontoret alla dagar tror jag, eventuellt någon dag hemifrån. Ska säga upp gymkortet på gamla stället och fixa nytt på granngymmet här, Nordic Wellness, istället. Dagens to do efter jobb. Ha en underbar start på veckan!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?