Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Kjol
Skjorta
Kappa
Blus
Klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Skjorta
Kappa
Blus
Klänning
47   262
58   426
35   284
36   422
69   469

En restaurang jag inte kan rekommendera

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Vi har donat en massa i nya lägenheten den här veckan och känner väl att vi börjar komma i ordning, eller i alla fall är på god väg. Det har blivit väldigt mycket hämtmat och äta ute på sistone. Härom kvällen skulle vi ut på en sen och snabb middag (vid åttatiden) och bestämde oss för att testa grannrestaurangen Gerege som serverar koreansk mat.

Tyvärr kan jag inte rekommendera den då vi fick vänta en hel timme (!!) för att få mat. När det gått 45 minuter kom servitrisen och frågade vad det nu var vi beställt och när vi svarade sa hon att det blivit ett missförstånd i köket. Antar att de först då började fixa vår mat och vi fick vänta ytterligare någon kvart som kändes som en evighet. När maten väl kom var den god men jag beställde innan jag var vrålhungrig och portionen kändes då liten. Beställde en gryta med tofu. Får hitta en annan kvarterskrog att bli stammis på!

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 6 augusti, 2021 / 17:10

  Samma hände oss på en restaurang för en vecka sedan, samma ursäkt.
  Antar att det är en del nya personer nu när det kör igång efter Corona igen.

  Men hur ska man göra med feedbacken vid ett sådant tillfälle?

  • mariabusck
   Författare
   10 augusti, 2021 / 06:38

   Åh så trist när det händer! Såklart ska man ju säga vad man tycker, men tror de oftast vet hur dålig upplevelse de gett kunden redan i sådana här lägen…

Kommentera


Söker du efter något?