Annons: Shoppa min stil

Byxor
Pullover
T-shirt
T-shirt
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Väska
Klännning
Stickad klänning
Klänning
Plisserad kjol
Byxor
Kavaj
Linne
Cape
Kofta
Kofta
Kofta
Klänning
Knytblus
Pullover
Kjol
Stövel
Cardigan
Cape
Skjortklänning
T-shirt
Kavaj
Kjol
Byxor
Kappa
Kjol
Tröja
Kavaj
Väska
Topp
Kofta
Rosa kostymbyxor
Slipover
Klänning
Halsduk
Tröja
Väska
Klänning
Väska
Basker
Slingbacks
Klänning
Klänning
Slipover
Väska
Väska
Slipover
T-shirt
Klänning
Bag
Klänning
Blå knytblus
Kofta
Kjol
Väska
Klänning
Grön klänning
Gucciskärp
Knytblus
Knytblus
Klänning
Blå klänning
Kavaj
Klänning
Klännning
Väska
Kavaj
Tyllkjol
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Tröja
Kappa
Linne
Blus
Klänning
Plisserad kjol
Klänning
Väska
Väska
Väska
Kjol
Sneakers
Pälsjacka
Sandaler
Kappa
Kappa
Skjorta
Blus
Klänning
Satinkjol
Pullover
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kofta
Skjorta
Kavaj
Kofta
Body
Boots
Pullover
Klänning
Kavaj
Blus
Klänning
Klänning
Väska
Kjol
Kappa
Ankelboots
Slipover
Blus
Klänning
Väska
Skjorta
Skjorta
Väska
Kavaj
Svarta jeans
Satinkjol
Kofta
Vit blus
Grå kavaj
Kjol
Kjol
Kofta
Kofta
Slipover vit
Väska
Klänning
Skjorta
T-shirt
Kofta
Jeans
Kavaj
Klänning
Linne
Kjol
Klänning
Väska
Kavaj
Linne med spets
Kostymbyxa
Kofta
Kappa
Kofta
Skjorta
Slacks
Kappa
Väska
T-shirt
Skinnkjol
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Cardigan
Manolo Blahnik
Byxor
Väst
Kofta
Skjorta
310   885
45   274
45   330
41   314
59   403

Vår bröllopsmiddag – fredag

Hej fina. Nu tänkte jag skriva lite om vårt tvådagarsbröllop som vi höll 16-17 juli. Eller idag tänkte jag berätta om fredagen. Vi valde att dela upp själva bröllopsmiddagen på två dagar på grund av rådande restriktioner. Vi bjöd in 50 släktingar på fredagens bröllopsmiddag. Det var släkt på både min och Carls sida och vi var hemma hos mina föräldrar på gården där jag växte upp. Det var fint väder – varmt! – och kvällen började kl 17 med mingel i trädgården.

Det var så kul att träffa alla, många var det verkligen längesedan jag träffade. Brudföljet var med även denna kväll. Vi hade inte fotografen denna kväll men Carls bror Albin Wiklund har tagit nedan bilder :). Alla som var med under kvällen och tog bilder får gärna skicka till mig :).

Vad hände mer denna kväll då? Efter att jag och Carl hälsat välkommen berättade pappa om Ol-Jansgården som de bor bo. Den har funnits i vår släkt i flera generationer och det finns en del intressanta historier från förr. Senare under kvällen återskapade vi fotot pappa berättade kring. Kul!

På själva middagen satt vi i portlidret som vi inrett med vita dukar, brudslöja, spets och annat som passar in för den moderna lantliga stilen. Maten stod Peter Brolin Gastronomi för både fredagen och lördagen. Denna kväll var det i bufféform, så gott!

Det blev många fina tal, mina tärnor Anna och Mina höll i skoleken och sen blev det en massa dans även denna kväll. Planen var först att jag och Carl skulle lägga oss klockan tolv men det var för roligt så festen höll på till halv två även denna kväll. Så kul middag och fest med familj och släkt! Stort tack till alla som var med <3. Och stort tack till familj och vänner som hjälpt oss så mycket med att få till denna kväll och hela bröllopshelgen!

Min vita klänning jag bar denna kväll kommer från By Malina (finns här). Ha en underbar dag!


Anna dekorerar

Team Bride

Min fina brudbukett från Gröna Bönan Hudiksvall


Fotot vi återskapade


Dans, dans, dans


Ett försök till vals 😀

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?