Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kofta
Kjol
Kofta
Väska
Kavaj
Skjorta
Väska
Väska
Blus
Svarta jeans
Klänning
Slacks
Linne
Satinkjol
Kavaj
Grön klänning
Väska
Knytblus
Kjol
Skjorta
Kavaj
Byxor
Klänning
T-shirt
Kofta
Pullover
Skjortklänning
Slipover
Skjorta
Klänning
Kofta
Kavaj
Boots
Byxor
Kostymbyxa
Klänning
Slingbacks
Halsduk
Skjorta
Väska
Blå klänning
Kjol
Manolo Blahnik
Kofta
Blus
T-shirt
Kappa
T-shirt
Klänning
T-shirt
Cardigan
Klänning
T-shirt
Kappa
Väska
Slipover
Slipover
Klänning
Väska
Kavaj
Klännning
Pullover
Pullover
Kavaj
Klänning
Stickad klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Knytblus
Klänning
Kappa
Tröja
Skjorta
Kappa
Sneakers
Klänning
Sandaler
Cape
Kofta
Cape
T-shirt
Byxor
Kappa
Kavaj
Kappa
Klänning
Klänning
Tyllkjol
Kofta
Väska
Väska
Satinkjol
Blus
Linne
Kappa
Skjorta
Väska
Ankelboots
Body
Kavaj
Väska
Väska
Linne med spets
T-shirt
Klänning
Kofta
Kofta
Knytblus
Kofta
Väska
Klänning
Stövel
Väska
Klänning
Basker
Klänning
Pälsjacka
Kavaj
Kofta
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Bag
Klänning
Grå kavaj
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kjol
Rosa kostymbyxor
Kavaj
T-shirt
Tröja
Pullover
Gucciskärp
Kavaj
Byxor
Väska
Cardigan
Kofta
Väska
Kavaj
Kofta
Klännning
Blå knytblus
Väska
Väska
Kjol
Kjol
T-shirt
Klänning
Väst
T-shirt
Blus
Tröja
Plisserad kjol
Linne
Kofta
Klänning
Kjol
Klänning
Slipover vit
Skinnkjol
Vit blus
Slipover
Kavaj
Plisserad kjol
Stickad klänning
Kjol
Kjol
Kofta
Topp
Jeans

Vår bröllopsmiddag – fredag

Hej fina. Nu tänkte jag skriva lite om vårt tvådagarsbröllop som vi höll 16-17 juli. Eller idag tänkte jag berätta om fredagen. Vi valde att dela upp själva bröllopsmiddagen på två dagar på grund av rådande restriktioner. Vi bjöd in 50 släktingar på fredagens bröllopsmiddag. Det var släkt på både min och Carls sida och vi var hemma hos mina föräldrar på gården där jag växte upp. Det var fint väder – varmt! – och kvällen började kl 17 med mingel i trädgården.

Det var så kul att träffa alla, många var det verkligen längesedan jag träffade. Brudföljet var med även denna kväll. Vi hade inte fotografen denna kväll men Carls bror Albin Wiklund har tagit nedan bilder :). Alla som var med under kvällen och tog bilder får gärna skicka till mig :).

Vad hände mer denna kväll då? Efter att jag och Carl hälsat välkommen berättade pappa om Ol-Jansgården som de bor bo. Den har funnits i vår släkt i flera generationer och det finns en del intressanta historier från förr. Senare under kvällen återskapade vi fotot pappa berättade kring. Kul!

På själva middagen satt vi i portlidret som vi inrett med vita dukar, brudslöja, spets och annat som passar in för den moderna lantliga stilen. Maten stod Peter Brolin Gastronomi för både fredagen och lördagen. Denna kväll var det i bufféform, så gott!

Det blev många fina tal, mina tärnor Anna och Mina höll i skoleken och sen blev det en massa dans även denna kväll. Planen var först att jag och Carl skulle lägga oss klockan tolv men det var för roligt så festen höll på till halv två även denna kväll. Så kul middag och fest med familj och släkt! Stort tack till alla som var med <3. Och stort tack till familj och vänner som hjälpt oss så mycket med att få till denna kväll och hela bröllopshelgen!

Min vita klänning jag bar denna kväll kommer från By Malina (finns här). Ha en underbar dag!


Anna dekorerar

Team Bride

Min fina brudbukett från Gröna Bönan Hudiksvall


Fotot vi återskapade


Dans, dans, dans


Ett försök till vals 😀

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?