Annons: Shoppa min stil

Klänning
Plisserad kjol
Pullover
Klänning
Klänning
Kofta
Cape
Kofta
Kappa
Väska
Väska
Grå kavaj
Kofta
Kofta
Väska
Byxor
Kofta
Slipover vit
Väska
Skjorta
Väska
Kjol
Väska
Pullover
Väska
T-shirt
Linne
Skjorta
Tröja
Kavaj
Kavaj
Blus
Cape
Klänning
Stickad klänning
Väska
Väska
Kofta
Kjol
Satinkjol
Gucciskärp
Slipover
Byxor
Linne
Slingbacks
Grön klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Skjorta
Pullover
Basker
T-shirt
Kofta
Blus
Kavaj
Boots
Kappa
Blå knytblus
Kavaj
Pullover
Blus
Kavaj
Slipover
Kavaj
Väska
Topp
Kofta
Kavaj
Klänning
Skinnkjol
Kjol
Linne med spets
Svarta jeans
Väska
Slacks
Klänning
Skjorta
Väska
Vit blus
Klänning
Klännning
T-shirt
Slipover
Kavaj
Kostymbyxa
Halsduk
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Stövel
Klänning
Kavaj
Väst
Skjorta
Blå klänning
T-shirt
Väska
Kofta
Klännning
Manolo Blahnik
T-shirt
Klänning
Kofta
Satinkjol
Kjol
Klänning
Sandaler
Cardigan
Knytblus
Kavaj
Plisserad kjol
Klänning
Slipover
T-shirt
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Kappa
Ankelboots
T-shirt
Kjol
Kappa
Kjol
Väska
Kjol
Blus
Kofta
Tyllkjol
T-shirt
Linne
Klänning
Pälsjacka
Kavaj
T-shirt
Byxor
Kofta
Klänning
Kjol
Klänning
Kavaj
Kjol
Kappa
Rosa kostymbyxor
Tröja
Klänning
Kappa
Skjorta
Skjorta
T-shirt
Väska
Kappa
Jeans
Tröja
Klänning
Kofta
Sneakers
Klänning
Kofta
Stickad klänning
Byxor
Bag
Kofta
Skjortklänning
Skjorta
Cardigan
Väska
Klänning
Knytblus
Klänning
Body

The Vault Hotel i Helsingborg

The Vault Hotel i Helsingborg

Hej fina. Hoppas ni mår bra. I torsdags fyllde ju jag år och dagen började på bästa sätt med bubbel på tolvslaget i nya lägenheten med både Carl och Anna. Sen ordnade Carl frukost på sängen till mig och berättade att vi skulle ägna dagen åt att bygga min drömgarderob i nya lägenheten. Vilken lycka! Vi åkte till Bauhaus och köpte Elfa-delar som vi satte upp i garderoben. Blir hur bra som helst!

Sen blev det lunch på mitt favoritställe Poke Poke med Carl och Anna. Sen tillbaka till lägenheten för lite rosé på balkongen med Frida och Niklas som kom förbi med sin lille Ville. Mys! Sen var det dags för nästa överraskning. Carl sa att jag hade ca en halvtimme på mig att göra mig iordning då vi skulle iväg över natten. Spännande, alltså jag älskar överraskningar.

Och överraskningen var övernattning och middag på The Vault Hotel i Helsingborg. Wow, har verkligen velat komma dit då jag sett så många fina bilder på Instagram. Tyvärr blev det tågstrul så fick bli taxi från Landskrona men det gjorde ju inget. Vi fick checka in på rummet som var hur fint som helst, sen var det dags för middag i hotellets restaurang. Först svängde vi förbi baren för att plocka upp varsitt glas prosecco, sen in i den italienska restaurangen där vi åt en trerätters middag.

Till förrätt valde jag burrata och Carl tog ost- och charkbricka. Till huvudrätt tog jag en glutenfri oxfilépasta och Carl oxfilé. Jag valde pistageglass till efterrätt och Carl beställde mascarpone med rabarber. Vi var väldigt nöjda med mat och dryck.

Rekommenderar verkligen ett besök på The Vault Hotel i Helsingborg, framför allt övernattning då rummen är så himla fina och mysiga. Sen en eloge till den supertrevliga personalen! Ett extra plus att man kan se sina serier via deras chromecast.

Idag är min första jobbdag efter semestern, känns helt okej. Imorgon går stora flyttlasset till nya lägenheten så det är fullt upp den här veckan. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?