Annons: Shoppa min stil

Kofta
Byxor
Klänning
Klänning
Kofta
T-shirt
Väska
Kavaj
Sandaler
Klänning
Kofta
T-shirt
Kofta
Plisserad kjol
Väska
Slingbacks
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Blus
Skjorta
Pullover
Kavaj
Skjortklänning
Kavaj
Klänning
Väska
Kjol
Linne med spets
Kjol
Cape
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
Stövel
Klänning
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Satinkjol
Blus
Kofta
Grön klänning
Skjorta
Pullover
Blus
Klänning
Kjol
Kavaj
Väska
Skinnkjol
Basker
Body
Slipover
Blå klänning
Väska
Kofta
Kofta
Kofta
Knytblus
Kappa
Slipover
Väska
Kjol
Kavaj
Topp
Ankelboots
T-shirt
Klänning
Pullover
Slipover
Cardigan
T-shirt
Klänning
Kofta
Linne
Slipover vit
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Byxor
Kjol
Klänning
Kjol
Tyllkjol
Kofta
Byxor
Klänning
Kjol
Jeans
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Grå kavaj
Klänning
Väska
Väska
Satinkjol
Slacks
Cardigan
Kappa
T-shirt
Klännning
Klänning
Klänning
Bag
Kappa
Kavaj
Kavaj
Tröja
Sneakers
Kofta
Klänning
Väst
Klänning
Svarta jeans
Kofta
Linne
Kappa
Väska
Skjorta
Tröja
Slipover
Kavaj
Cape
Pälsjacka
T-shirt
Blå knytblus
Väska
Halsduk
Kjol
Skjorta
Byxor
Kappa
Kappa
Vit blus
Gucciskärp
Manolo Blahnik
Klännning
Klänning
Klänning
Kavaj
Kappa
Väska
Väska
Väska
Knytblus
Kofta
Kavaj
Kavaj
Väska
Blus
Klänning
Kavaj
Kostymbyxa
Väska
T-shirt
Plisserad kjol
Väska
Boots
Kavaj
Kofta
Linne
Stickad klänning
Tröja
Kjol
Pullover
Klänning
Knytblus
310   882
45   271
44   326
41   312
59   402

The Vault Hotel i Helsingborg

The Vault Hotel i Helsingborg

Hej fina. Hoppas ni mår bra. I torsdags fyllde ju jag år och dagen började på bästa sätt med bubbel på tolvslaget i nya lägenheten med både Carl och Anna. Sen ordnade Carl frukost på sängen till mig och berättade att vi skulle ägna dagen åt att bygga min drömgarderob i nya lägenheten. Vilken lycka! Vi åkte till Bauhaus och köpte Elfa-delar som vi satte upp i garderoben. Blir hur bra som helst!

Sen blev det lunch på mitt favoritställe Poke Poke med Carl och Anna. Sen tillbaka till lägenheten för lite rosé på balkongen med Frida och Niklas som kom förbi med sin lille Ville. Mys! Sen var det dags för nästa överraskning. Carl sa att jag hade ca en halvtimme på mig att göra mig iordning då vi skulle iväg över natten. Spännande, alltså jag älskar överraskningar.

Och överraskningen var övernattning och middag på The Vault Hotel i Helsingborg. Wow, har verkligen velat komma dit då jag sett så många fina bilder på Instagram. Tyvärr blev det tågstrul så fick bli taxi från Landskrona men det gjorde ju inget. Vi fick checka in på rummet som var hur fint som helst, sen var det dags för middag i hotellets restaurang. Först svängde vi förbi baren för att plocka upp varsitt glas prosecco, sen in i den italienska restaurangen där vi åt en trerätters middag.

Till förrätt valde jag burrata och Carl tog ost- och charkbricka. Till huvudrätt tog jag en glutenfri oxfilépasta och Carl oxfilé. Jag valde pistageglass till efterrätt och Carl beställde mascarpone med rabarber. Vi var väldigt nöjda med mat och dryck.

Rekommenderar verkligen ett besök på The Vault Hotel i Helsingborg, framför allt övernattning då rummen är så himla fina och mysiga. Sen en eloge till den supertrevliga personalen! Ett extra plus att man kan se sina serier via deras chromecast.

Idag är min första jobbdag efter semestern, känns helt okej. Imorgon går stora flyttlasset till nya lägenheten så det är fullt upp den här veckan. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?