Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Skjorta
Kjol
Blus
Kappa
Klänning
Klänning
Klänning
Skjorta
Kjol
Blus
Kappa
Klänning
21   177
58   395
35   272
36   412
69   467

Min födelsedag

Hej fina. Idag är det min födelsedag och den kunde inte ha börjat bättre. Igår kväll umgicks jag med Anna och vår kväll slutade inte förrän halv två. Middag, drinkar och slutligen bubbel i min och Carls nya lägenhet. Av en slump dök Carl upp där precis innan vi skulle poppa bubblet inför tolvslaget så vi hann fira alla tre tillsammans.

Idag fick jag frukost på sängen av Carl och sen har vi börjat bygga min walk in closet i nya lägenheten. En dröm blir sann! Vi hann också med en mysig lunch med Anna och sen kom Frida och Niklas förbi på ett glas rosé på balkongen.

Nu sitter jag och Carl på ett tåg mot nästa överraskning. Middag och hotellövernattning i Helsingborg. Carl alltså ❤️❤️.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?