Annons: Shoppa min stil

Kappa
Klänning
Klänning
Gucciskärp
Blus
Kjol
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kappa
Klänning
Klänning
Gucciskärp
Blus
Kjol
Kavaj
Skjorta
Klänning
19   91
8   143
39   342
31   319
46   284

AW på Atmosfär Malmö

AW på Atmosfär Malmö

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Igår var jag på AW på Atmosfär Malmö med Anna. Det blev en sista träff innan jag åker norrut. Jag och Carl satsar på att åka till Mantorp ikväll och sova en natt där, sen imorgon bitti åker vi vidare till Hudiksvall.

Det blev en mycket trevlig kväll med en massa mat. Jag har flera gånger tänkt att jag kanske borde försöka gå ner nåt kilo till bröllopet, just eftersom det är så vanligt att man gör det. Men samtidigt känns det ju helt galet tråkigt att typ bara äta flytande föda, skippa sås och så vidare så jag skippar nog det. Lite sent nu också kanske haha. Klänningen passar i alla fall.

Igår åt jag i alla fall ostron, hummertoast, råbiff, burrata. Så gott! Älskar restauranger som serverar mellanrätter där man kan plocka ihop flera favoriter till en lagom stor måltid.

Ha en underbar tisdag!
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?