Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Knytblus
Klänning
Klänning
Väska
Skjorta
Skjorta
Väska
Klänning
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kavaj
Slingbacks
Väska
Kjol
Pullover
Väska
Väska
Väska
Grå kavaj
Väska
Pullover
Kavaj
Klänning
Klänning
Byxor
Väska
Grön klänning
Byxor
Klänning
Kofta
Kappa
Tröja
Kjol
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kjol
Skjorta
Cape
Skjorta
Kofta
Kofta
Skjorta
Halsduk
Klänning
Väska
Kappa
T-shirt
Kjol
Basker
Blus
Pullover
Kavaj
Väska
Kavaj
Kjol
Klänning
Pälsjacka
Satinkjol
Kavaj
Kavaj
Klänning
Blus
Byxor
Väska
Väska
T-shirt
Klänning
Kavaj
Bag
Klänning
Skjortklänning
Kofta
Väska
Byxor
Ankelboots
Linne
Skjorta
Kjol
Vit blus
Kofta
Kofta
Stickad klänning
Kappa
Sneakers
Sandaler
Kofta
Kavaj
Skinnkjol
Blus
T-shirt
Plisserad kjol
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Klänning
Kappa
Cardigan
Tröja
Linne med spets
Väska
Kofta
Linne
Klänning
Kavaj
Pullover
Väst
T-shirt
Klänning
Svarta jeans
Knytblus
Tröja
Kavaj
Skjorta
Kjol
T-shirt
Klännning
Kappa
Boots
Klänning
Kofta
Kofta
Blå klänning
Klänning
Slipover
Skjorta
Stövel
Väska
T-shirt
Väska
Kjol
Kostymbyxa
Jeans
Cardigan
Väska
Kappa
Klänning
Kofta
Kofta
Linne
Plisserad kjol
Kofta
Kofta
Väska
Knytblus
Jeansjacka
Klännning
Manolo Blahnik
Satinkjol
T-shirt
Kavaj
Kofta
Slacks
24   181
40   286
53   352
20   197
54   320

Ljusblå klänning med svart rosett

Ljusblå klänning med svart rosett


Hej fina. Hoppas ni mår bra. Jag gillar second hand-shopping och tycker själv att jag blivit riktigt bra på att fynda. Ett knep jag använder är att när jag ser något, t.ex ett plagg, i butik som jag gillar sparar jag en bild i en tavla på Pinterest. Sen kollar jag andrahandsmarknaden för det specifika plagget regelbundet. Till slut brukar det dyka upp, för en billigare peng än i butik och dessutom mer miljövänligt då jag köper något som någon annan gjort sig av med.

Ett plagg jag gjorde så här med är en ljusblå klänning med svart rosett från & Other Stories (adlink). Jag såg den i butik och blev kär och höll utkik på Tradera. Till slut dök den upp i min storlek och jag budade hem den för 150 kr. Har för mig att den kostade 600-700 kr i butik. Så nöjd!

Läs alla mina modeblogginlägg här. Ha en underbar dag fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?