Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kjol
Skjorta
Blus
Klänning
Kavaj
Kappa
Klänning
Gucciskärp
Klänning
Kjol
Skjorta
Blus
Klänning
Kavaj
Kappa
Klänning
Gucciskärp
56   202
8   201
39   345
31   320
46   287

Mindre än två veckor kvar!

Hej fina. Det är mindre än två veckor kvar till vårt bröllop! Tänk så länge vi har planerat och sett fram emot den stora dagen som nu är så nära. Kommer att bli hur bra som helst! Det är mycket fix med det praktiska just nu. Sista avstämningar med leverantörer, detaljplanering – och packning! Vi kommer åka norrut tisdag kväll eller onsdag morgon beroende på hur det ser ut med jobb. Vi båda jobbar den här veckan men tänkte ta en dag ledig för restiden.

Vår packning är väldigt bred. Dels våra finaste kläder vi ska ha när vi gifter oss, dels vildmarkskläder vi ska ha när vi ska till fjällen och vandra, tälta och hänga. Mina föräldrar har en stuga i Härjedalen som blir perfekt att åka till några dagar efter bröllopet för att relaxa. Innan den stora flytten i Malmö ska ske :D.

Hoppas ni haft en härlig helg!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?