Annons: Shoppa min stil

Kappa
Gucciskärp
Skjorta
Klänning
Klänning
Kavaj
Kjol
Blus
Klänning
Kappa
Gucciskärp
Skjorta
Klänning
Klänning
Kavaj
Kjol
Blus
Klänning
25   125
8   153
39   342
31   320
46   285

Renovering av golv i nya lägenheten

Hej fina. Som jag berättat har vi ju fått tillgång till nya lägenheten men väntar med själva flytten till efter bröllopet. Flyttlasset går i början av augusti. Vi passar på att göra lite renoveringar nu innan vi flyttar in. Den här veckan har hantverkare varit där och fixat golvet. Slipat och lagt på en gråare färg. De har även tagit bort tapeten i kontorsrummet/gästrummet och målat väggarna vita där. Idag gick vi dit för att spana in deras arbete så här långt och alltså golvet. Wow! Så nöjda. 

Vi gjorde liknande med golvet i vardagsrummet i vår nuvarande lägenheten men trodde inte det skulle bli lika bra i nya då det är lite annan metod där. Men det blev minst lika bra! Nedan ser ni på före (översta) och efter (nedersta) golvrenoveringen. Ser så mycket fram emot att flytta in i augusti!

 


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?