Annons: Shoppa min stil

Blus
Klänning
Kappa
Kjol
Gucciskärp
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Blus
Klänning
Kappa
Kjol
Gucciskärp
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
7   132
38   337
31   315
45   279
39   276

Bröllopsmånad

Hej fina. Nu är det juli, alltså vår bröllopsmånad. Bröllopet känns väääldigt nära plötsligt. Och på tisdag åker vi till Hudiksvall och blir där fram till bröllopet. Gäller att vara noga med packningen, vore ju trist att glömma brudklänningen ;). Jag kommer lämna en nyckel till Anna så om vi skulle glömma något kan hon ta med det sen.

Den här veckan har jag gjort en touch up på tandblekningen och på måndag ska jag fixa naglarna en sista gång. Sen får jag vara redo helt enkelt! Även min PT la in sista passen innan bröllopet i appen nu som jag kan köra sista tiden. Kommer såklart att fortsätta träna även efter bröllopet. Ska även jobba denna och nästa vecka, dock inte tisdag då hela den dagen blir i bil.

Vi har en del kvar att fixa innan bröllopet, alltid saker man inte kan göra förrän strax innan bröllopsdagen.

Ha en underbar torsdag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?