Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kavaj
Skjorta
Kjol
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Klänning
Blus
Kappa
Kavaj
Skjorta
Kjol
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Klänning
Blus
16   136
56   270
69   366
42   292
40   298

Restaurang Ruths Malmö

Restaurang Ruths Malmö

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Den senaste veckan har jag hunnit besöka restaurang Ruths Malmö. Det är tidigare Bastard som nu blivit Ruths med samma goda mat och samma trevliga lokal med uteservering. Okej exakt samma är det ju inte men man saknar inte gamla Bastard då nya Ruths har det Bastard hade och lite till typ.

 

Middag på Ruths

Första gången jag besökte Ruths var förra onsdagen på Carls födelsedag. Då var vi där på kvällen och åt middag. Carl valde pizza och jag två mindre rätter: rå oxe, pistage & gröna oliver och grön sparris, ajo blanco och saltad citron. Underbart gott! Och titta på de vackra uppläggningarna. Carl var väldigt nöjd med sin pizza också.

 

Lunch på Ruths

Jag var på Ruths även igår då vi hade sommaravslutning med marknadsföringsteamet och avtackning av en kollega. Då var vi där på lunch och jag valde att äta kyckling, borlottibönor, tomater, oliver, kapris & basilika. Väldigt gott, hade dock kunnat äta lite mer än det man fick på tallriken.

Maten på Ruths är väldigt god och liknar maten på andra restauranger i Malmö som jag gillar. Kommer absolut besöka Ruths igen, man får komma ihåg att boka bord i tid (även om man ska sitta ute) då det är väldigt populärt, precis som Bastard var.

Ni hittar alla blogginlägg om restauranger i kategorin Restauranger. Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Tove Nyström
  18 augusti, 2021 / 15:02

  Ruths är den i mitt tycke bästa restaurangen i Malmö. Underbar miljö, trevlig, hjälpsam betjäning. Man får hjälp att välja rätt om man är osäker. Ett skönt inslag är att man kan föra ett normalt samtal utan att bli överröstad av musik. Allt som allt ett härligt minne!
  Tove

  • mariabusck
   Författare
   19 augusti, 2021 / 06:59

   Förstår att du gillar 🙂 Så trevlig miljö och god mat!

Kommentera


Söker du efter något?