Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Klänning
Blus
Kjol
Klänning
Skjorta
Kappa
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Klänning
Blus
Kjol
Klänning
Skjorta
Kappa
0   2
7   138
38   341
31   319
46   284

Vaccinerad mot Covid-19 dos 1

Hej fina. Igår var tanken att jag skulle göra ännu en tandblekning men så fick jag en tid för att få vaccin mot Covid-19, dos 1, och såklart ville jag ta det! Carl cyklade med mig till Limhamn där jag fick min första spruta. Äntligen! Så skönt att få en dos innan bröllopet också. Det gick väldigt snabbt att få dosen. Igår hade jag inga biverkningar men idag har jag lite ont i armen.

Nästa dos ska tas 9 augusti, skönt att bli fullt vaccinerad! Jag tycker att vi alla har ett ansvar att stoppa den här pandemin. med andra ord uppmanar jag er alla att vaccinera er!

Nu blir det jobb på kontoret under förmiddagen. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?