Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Linne
Väska
Väska
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Vit blus
Blus
Kavaj
Väska
Sandaler
T-shirt
Kofta
Satinkjol
T-shirt
Klännning
Väska
Pullover
Kappa
Plisserad kjol
Kofta
Skjorta
Halsduk
Boots
Klänning
T-shirt
Väska
Cardigan
Tröja
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Kavaj
Kjol
Skjorta
Grå kavaj
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Kavaj
Kofta
Kavaj
Bag
Kofta
Kappa
T-shirt
Kofta
Pullover
Klänning
T-shirt
T-shirt
T-shirt
Kostymbyxa
Blus
Linne
Byxor
Väska
Klänning
Slacks
Ankelboots
Väska
Kofta
Kjol
Kofta
Byxor
Skjorta
Jeans
Knytblus
Klänning
Väska
Skinnkjol
Grön klänning
Väst
Kjol
Plisserad kjol
Kavaj
Slipover
Linne
Kappa
Väska
Stövel
Väska
Väska
Kavaj
Kjol
Klänning
Kappa
Knytblus
Sneakers
Kavaj
Kofta
Skjortklänning
Kappa
Väska
Kavaj
Kofta
Pälsjacka
Väska
Blus
Klänning
Cardigan
Kjol
Byxor
Väska
Kofta
Kofta
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Kjol
Kappa
Kavaj
Kjol
Knytblus
Linne med spets
Kavaj
Tröja
Väska
Manolo Blahnik
Stickad klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
Pullover
Väska
Kavaj
Cape
Klänning
Skjorta
Tröja
Väska
Jeansjacka
Kavaj
Pullover
Kofta
Kofta
Kofta
Klänning
Klänning
Svarta jeans
Klännning
Skjorta
Basker
Väska
Byxor
Blå klänning
Kjol
Klänning
Slingbacks
Satinkjol
Klänning
24   181
40   286
53   352
20   197
54   320

Min bästa väns bröllop

Hej fina. Jag har varit frånvarande här de senaste dagarna av en väldigt speciell anledning. Min bästa väns bröllop! I fredags, på midsommarafton, gifte sig Mina med sin Christoffer. Jag fick äran att vara Minas brudtärna och vi hade en så mysig dag tillsammans. Jag kom till henne vid niotiden på morgonen. Vi drack bubbel och Märta gjorde oss fina i håret. Alltså Minas frisyr, wow.

Vi sminkade oss själva och vi hade verkligen en härlig stund tillsammans, helt utan stress. Vi åkte till Hjortsvallen där vi hann umgås ännu mer innan first look, foto av brudpar och foto av brudfölje. Mycket trevlig stund där också. Sen var det dags för själva vigseln i kyrkan och där var det endast brudfölje och föräldrar till Mina och Christoffer. Så himla fint, som jag grät när de kom in. Då hade jag ändå sett dem mycket innan ceremonin.

Sen blev det också en andra ceremoni på forngården som Minas bror höll i. Där var alla bröllopsgäster med och även denna blev så himla fin. Dagen följdes med mingel, middag och fest. Jag läste dikt i kyrka och höll mitt livs första tal under middagen. Jag skrev talet på vägen hem från Minas möhippa, tog endast tio minuter. För en så nära vän har jag vetat länge vad jag vill säga. Det liksom flöt på.

Tack Mina och Christoffer för världens bästa dag och kväll! Magiskt. Jag har inte bilder från vigseln och kvällen men däremot på min och Minas förberedelser.
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?