Annons: Shoppa min stil

Tröja
T-shirt
Kostymbyxa
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Kofta
Byxor
Klänning
Kjol
Kavaj
Klänning
Väska
Basker
Väska
Väst
Manolo Blahnik
Klänning
Kavaj
Kjol
Byxor
Kofta
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Tröja
Stickad klänning
Skinnkjol
Kappa
Grön klänning
Byxor
Kappa
Kofta
Blus
T-shirt
Kavaj
Pullover
Väska
Skjorta
Kjol
Skjorta
Klänning
Stövel
Ankelboots
Väska
T-shirt
Cape
Väska
Väska
Klänning
Satinkjol
Kappa
Jeansjacka
Vit blus
Kappa
Klänning
Pälsjacka
Skjorta
Knytblus
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kavaj
Cardigan
Kofta
Blå klänning
Linne
Kofta
Väska
Klänning
Boots
Kappa
Kjol
Väska
Blus
Klänning
Klänning
Klänning
Plisserad kjol
Väska
T-shirt
Jeans
Skjorta
Kofta
Klänning
Tröja
Kofta
Cardigan
Väska
Svarta jeans
Kavaj
Väska
Linne med spets
Kofta
Pullover
Kofta
Byxor
Skjorta
Kavaj
Kofta
Klänning
Grå kavaj
Sandaler
Kjol
Kavaj
Slingbacks
Väska
Kofta
Väska
Bag
Kjol
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Kappa
Väska
Kjol
Kavaj
Kavaj
Satinkjol
Knytblus
Linne
Klännning
Kofta
Skjorta
Kjol
Linne
Halsduk
Väska
Blus
Kavaj
Klänning
Sneakers
Plisserad kjol
Kofta
Klänning
Skjortklänning
Pullover
Slipover
Kofta
Klänning
T-shirt
Slacks
T-shirt
Kavaj
Pullover
T-shirt
T-shirt
Klännning
Knytblus
Klänning
Väska
35   223
41   303
55   365
21   204
54   330

Sista frisörbesöket innan bröllopet

Hej fina. Igår eftermiddag satt jag hos min frisör Amanda på Larsson & Lange och jobbade och samtidigt fick mitt hår fixat. Det var faktiskt sista besöket innan bröllopet. Vi slingade och toppade mitt eget hår, klippte även bort det slitna på löshåret och satte i det igen. Nu har jag en mellanlång frisyr som känns perfekt till bröllopet.

Mitt riktiga hår har hunnit bli riktigt långt också och det känns som att extensions varit väldigt skonsamt för riktiga håret. Det har växt mycket och har även bättre kvalitet. Inte alls lika slitet som det brukar vara. Har även växt längre än det någonsin gjort tidigare typ. Men skönt att få bort det mest slitna :).

Det går även hur bra som helst att sitta och jobba hos Larsson & Lange. Lanserade en stor kampanj i frisörstolen, så smidigt. Hur hade jag annars hunnit gå till frisören om jag inte kunnat jobba på plats? Tar ju ändå några timmar. Så nöjd!

Jag i mitt naturliga hår

Mitt naturliga hår har blivit så långt!


Så nöjd!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?