Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Byxor
Kappa
Väska
Klänning
Kappa
Kjol
Klänning
Kappa
Väska
Väska
Stickad klänning
Skjorta
Blus
Kjol
Klännning
Linne
Satinkjol
Kavaj
T-shirt
Kjol
Klänning
Kavaj
Blus
T-shirt
Kofta
Kofta
Kavaj
Kofta
Väska
Kofta
T-shirt
Byxor
Skjorta
T-shirt
Kofta
T-shirt
Ankelboots
Knytblus
Väska
Kappa
Slingbacks
Väst
Skjorta
Skjorta
Kofta
Cardigan
Väska
Knytblus
Kavaj
Satinkjol
Kofta
Knytblus
Väska
Vit blus
Kavaj
Väska
Tröja
Stövel
T-shirt
Kavaj
Slipover
Klänning
Kavaj
Kappa
Slacks
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Klänning
Klänning
Linne
Kofta
Kavaj
Kofta
Pullover
Kavaj
Svarta jeans
Skjortklänning
Kavaj
Klänning
Linne med spets
Kjol
Bag
Grå kavaj
Linne
Halsduk
Pullover
Blå klänning
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Kofta
Klännning
Pälsjacka
Klänning
Klänning
Kappa
Pullover
Kavaj
Klänning
Cardigan
Väska
Byxor
Klänning
Pullover
Kofta
Klänning
Väska
Väska
Kjol
Väska
Kofta
Kjol
Kjol
Kofta
Plisserad kjol
Kofta
Väska
Sandaler
Blus
Manolo Blahnik
Kavaj
Tröja
Klänning
Klänning
Skinnkjol
Väska
Jeans
Byxor
T-shirt
Klänning
Skjorta
Klänning
Väska
Jeansjacka
Väska
Skjorta
Väska
T-shirt
Plisserad kjol
Basker
Kofta
Kavaj
Cape
Klänning
Klänning
Kjol
Kostymbyxa
Väska
Grön klänning
Skjorta
Sneakers
Tröja
Boots
28   199
41   293
54   357
20   200
54   325

Lash lift hos Kräm Hudvårdsstudio i Malmö

Hej fina. Igår efter jobbet promenerade jag till Kräm Hudvårdsstudio. Jag har ju som ni vet börjat gå dit för ansiktsbehandlingar för att kunna få min bästa hy till bröllopet. Kräm Hudvårdsstudio erbjuder även andra behandlingar och igår var jag där för att göra lash lift, brynplockning och vaxning av överläpp.

Jag har testat lash lift innan och blivit nöjd. Det blev jag verkligen den här gången också. Wow, resultatet blev så bra! Jag har rätt långa ögonfransar naturligt men de är inte så böjda så den här behandlingen gjorde verkligen stor skillnad på mig! Jag gillar mina naturliga fransar, jag vill inte ha fransförlängning eller lösögonfransar. Och när lash lift gör sådan här skillnad känner jag att jag inte behöver något annat.

 

Skonsam lash lift

På Kräm Hudvårdsstudio används Yumi Lashes lash lift lift. Det är en mer skonsam metod, allergivänlig och fri från starka kemikalier. Så bra!

Vaxning av överläpp hade jag aldrig provat innan, såklart gör det lite ont just vid själva rycket men Terese var snabb så det gick hur bra som helst. Sedan plockade hon även mina ögonbryn, jag är verkligen kass på att underhålla mina bryn men nu är det dags att bli bättre på det.

Tack Kräm Hudvårdsstudio som gör mig redo för bröllopet med ansiktsbehandlingar, lash lift och vaxning. Kommer verkligen känna mig på topp på den stora dagen :). Översta bilden togs före lash lift, de nedersta efter.

Läs mer om Kräm Hudvårdsstudio och deras behandlingar här. Läs alla mina blogginlägg om skönhet här.

  

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?