Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Skjorta
Klänning
Kofta
Kappa
Klänning
Pullover
Kofta
Blus
Kavaj
Pullover
Väska
Kofta
Satinkjol
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Blus
Klänning
Byxor
Tröja
Kjol
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
Slipover
Slipover
Klänning
Kofta
Kofta
Kavaj
Väska
Rosa kostymbyxor
Grön klänning
Sneakers
Linne
Linne
Väska
Väska
Tröja
Kjol
Pullover
Kjol
Slipover vit
Bag
Skjorta
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Vit blus
Kappa
Klänning
Ankelboots
Slacks
Klänning
Kofta
Tröja
Väska
Kavaj
Jeans
Klänning
Halsduk
Skjortklänning
Väska
Klänning
Plisserad kjol
Kjol
Kappa
Linne med spets
Klänning
Kostymbyxa
Kavaj
Klänning
Pälsjacka
Väst
Skinnkjol
T-shirt
Blå knytblus
Klännning
Väska
Slingbacks
T-shirt
Stövel
Klänning
Plisserad kjol
Kofta
T-shirt
Kofta
Väska
Kappa
Stickad klänning
Kjol
T-shirt
Byxor
Cape
Klänning
Linne
Gucciskärp
Sandaler
Kofta
T-shirt
Kjol
Kofta
Kofta
Kofta
Kavaj
Blå klänning
Skjorta
Body
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Klänning
Cardigan
Topp
Skjorta
Blus
Kjol
Väska
Klännning
Väska
Väska
Kofta
T-shirt
Klänning
Klänning
Stickad klänning
Klänning
Kjol
Väska
Satinkjol
Skjorta
T-shirt
Kofta
Väska
Klänning
Boots
Kavaj
Kavaj
Slipover
Klänning
Väska
Slipover
Klänning
Blus
Väska
Kavaj
Basker
Kappa
Kjol
Pullover
Cardigan
Cape
Kappa
Manolo Blahnik
Byxor
Grå kavaj
T-shirt
Kappa
Knytblus
Väska
Svarta jeans
Skjorta
Skjorta
Knytblus
Skjorta

Summering av min helg

Hej fina. Jag passade på att vara lite ledig även från sociala medier i helgen, händer inte ofta. Jag brukar sakna att blogga och Instagramma när jag inte gjort det på en hel dag men nu var det faktiskt skönt att inte göra det. I fredags flexade jag och Carl ut från jobbet för att se Sveriges match hemma hos Jenny och Erik. Frida, Niklas och Frida. Riktigt trevligt och såklart kul att vi fick vinna! Det blev lite efterhäng på deras innergård sen. Det var ju en så varm dag så det var skönt att sitta inomhus och sen i skuggan ute.

I lördags blev Carl kidnappad till sin svensexa! De kom in i vårt sovrum och väckte oss vid åttatiden, iförd rånarluvor. Allt gick väldigt snabbt så hann inte ta några bilder (låg dessutom halvnaken haha). De åkte sedan upp till Linköping och var där till igår kväll. Ha verkar ha haft det mycket bra :).

Jag har också roat mig en del i helgen. I lördags hängde jag i skuggan i parken. Köpte med mig en sallad från Holy Greens och la mig och lyssnade på podd. Så skönt. Senare under eftermiddagen hängde jag i nya lägenheten och Anna och hennes två barn kom dit och hängde en sväng. När kidsen blev för rastlösa gick det och då kom Frida, Frida, Emma och Jenny med sina kids. Mycket barn som hängt på vår nya balkong helt enkelt :).  Vi satt på balkongen hela kvällen, drack vin och pratade om allt. Det var vi gräsänkor då deras män också var på svensexan.

Igår tog jag en rejäl sovmorgon och mötte sedan upp Anna och hennes kids på stan. De ville åka karuseller så vi åkte pariserhjulet tillsammans, sen fick barnen åka ytterligare två. Jag har blivit så höjdrädd så när vi var högst upp i hjulet kunde jag inte titta ner. Sen blev det lite lunch på V och kaffepromenad.

Carl kom hem vid sextiden igår. Ha var i bra form :). Nu blir det jobb på kontoret och ikväll ska jag på ansiktsbehandling. Ha en underbar måndag!
Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?