Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Linne
Väska
Skjorta
Kappa
Tröja
Knytblus
Kappa
T-shirt
Stickad klänning
Knytblus
Kofta
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kofta
Väska
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Vit blus
T-shirt
Klänning
Satinkjol
Väska
Tröja
Kjol
Skinnkjol
T-shirt
Kjol
Väska
Kappa
Pullover
Skjorta
Väst
Slipover
Kofta
Byxor
T-shirt
Kofta
Kappa
Klänning
Kavaj
Basker
Kavaj
Halsduk
Väska
Jeans
Skjorta
Jeansjacka
Byxor
Klänning
Knytblus
Väska
Klänning
Klännning
Linne
Kavaj
Plisserad kjol
Kofta
T-shirt
Skjorta
Slingbacks
Tröja
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kofta
Klänning
Sneakers
Manolo Blahnik
Cardigan
Väska
Klänning
Kofta
Satinkjol
Blus
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Slacks
Kavaj
Väska
Klänning
Byxor
Skjorta
Pullover
Plisserad kjol
Linne med spets
Kofta
Byxor
Blå klänning
Kjol
Kofta
T-shirt
Kofta
Väska
Bag
Kavaj
Pullover
Blus
Kjol
Skjortklänning
Kjol
Stövel
Kjol
Väska
Kjol
Kofta
Kjol
Väska
Klännning
Klänning
Kappa
T-shirt
Ankelboots
Pullover
Skjorta
Klänning
Kofta
Boots
Cape
Väska
Grå kavaj
Klänning
Kofta
Kappa
Linne
Kofta
Klänning
Väska
Pälsjacka
Blus
Väska
Svarta jeans
T-shirt
Väska
Väska
Klänning
Väska
Kostymbyxa
Grön klänning
Kavaj
Cardigan
Skjorta
Sandaler
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kavaj
37   229
41   305
55   368
21   205
54   330

Summering av min helg

Hej fina. Jag passade på att vara lite ledig även från sociala medier i helgen, händer inte ofta. Jag brukar sakna att blogga och Instagramma när jag inte gjort det på en hel dag men nu var det faktiskt skönt att inte göra det. I fredags flexade jag och Carl ut från jobbet för att se Sveriges match hemma hos Jenny och Erik. Frida, Niklas och Frida. Riktigt trevligt och såklart kul att vi fick vinna! Det blev lite efterhäng på deras innergård sen. Det var ju en så varm dag så det var skönt att sitta inomhus och sen i skuggan ute.

I lördags blev Carl kidnappad till sin svensexa! De kom in i vårt sovrum och väckte oss vid åttatiden, iförd rånarluvor. Allt gick väldigt snabbt så hann inte ta några bilder (låg dessutom halvnaken haha). De åkte sedan upp till Linköping och var där till igår kväll. Ha verkar ha haft det mycket bra :).

Jag har också roat mig en del i helgen. I lördags hängde jag i skuggan i parken. Köpte med mig en sallad från Holy Greens och la mig och lyssnade på podd. Så skönt. Senare under eftermiddagen hängde jag i nya lägenheten och Anna och hennes två barn kom dit och hängde en sväng. När kidsen blev för rastlösa gick det och då kom Frida, Frida, Emma och Jenny med sina kids. Mycket barn som hängt på vår nya balkong helt enkelt :).  Vi satt på balkongen hela kvällen, drack vin och pratade om allt. Det var vi gräsänkor då deras män också var på svensexan.

Igår tog jag en rejäl sovmorgon och mötte sedan upp Anna och hennes kids på stan. De ville åka karuseller så vi åkte pariserhjulet tillsammans, sen fick barnen åka ytterligare två. Jag har blivit så höjdrädd så när vi var högst upp i hjulet kunde jag inte titta ner. Sen blev det lite lunch på V och kaffepromenad.

Carl kom hem vid sextiden igår. Ha var i bra form :). Nu blir det jobb på kontoret och ikväll ska jag på ansiktsbehandling. Ha en underbar måndag!
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?