Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kjol
Kappa
Blus
Gucciskärp
Klänning
Skjorta
Kavaj
Klänning
Klänning
Kjol
Kappa
Blus
Gucciskärp
Klänning
Skjorta
Kavaj
Klänning
55   192
8   198
39   344
31   320
46   286

Summering av min helg

Hej fina. Jag passade på att vara lite ledig även från sociala medier i helgen, händer inte ofta. Jag brukar sakna att blogga och Instagramma när jag inte gjort det på en hel dag men nu var det faktiskt skönt att inte göra det. I fredags flexade jag och Carl ut från jobbet för att se Sveriges match hemma hos Jenny och Erik. Frida, Niklas och Frida. Riktigt trevligt och såklart kul att vi fick vinna! Det blev lite efterhäng på deras innergård sen. Det var ju en så varm dag så det var skönt att sitta inomhus och sen i skuggan ute.

I lördags blev Carl kidnappad till sin svensexa! De kom in i vårt sovrum och väckte oss vid åttatiden, iförd rånarluvor. Allt gick väldigt snabbt så hann inte ta några bilder (låg dessutom halvnaken haha). De åkte sedan upp till Linköping och var där till igår kväll. Ha verkar ha haft det mycket bra :).

Jag har också roat mig en del i helgen. I lördags hängde jag i skuggan i parken. Köpte med mig en sallad från Holy Greens och la mig och lyssnade på podd. Så skönt. Senare under eftermiddagen hängde jag i nya lägenheten och Anna och hennes två barn kom dit och hängde en sväng. När kidsen blev för rastlösa gick det och då kom Frida, Frida, Emma och Jenny med sina kids. Mycket barn som hängt på vår nya balkong helt enkelt :).  Vi satt på balkongen hela kvällen, drack vin och pratade om allt. Det var vi gräsänkor då deras män också var på svensexan.

Igår tog jag en rejäl sovmorgon och mötte sedan upp Anna och hennes kids på stan. De ville åka karuseller så vi åkte pariserhjulet tillsammans, sen fick barnen åka ytterligare två. Jag har blivit så höjdrädd så när vi var högst upp i hjulet kunde jag inte titta ner. Sen blev det lite lunch på V och kaffepromenad.

Carl kom hem vid sextiden igår. Ha var i bra form :). Nu blir det jobb på kontoret och ikväll ska jag på ansiktsbehandling. Ha en underbar måndag!
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?