Annons: Shoppa min stil

Kjol
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Klänning
Skjorta
Klänning
Kappa
Blus
Kjol
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Klänning
Skjorta
Klänning
Kappa
Blus
19   81
8   142
39   342
31   319
46   284

Rosa kortärmad klänning

Rosa kortärmad klänning

God morgon fina. Hoppas ni mår bra idag. För några veckor sedan hade jag en photoshoot för ett danskt märke som heter Love Copenhagen som jag verkligen gillar. De skapar helt magiska kreationer. Den här gången fick jag känna mig som en prinsessa för en dag i en rosa kortärmad klänning med rosor. Underbart!

Den här klänningen är verkligen ett somrigt och festligt plagg. Love Copenhagen visar även hur man kan styla den mer vardagligt med jeans, sneakers med mera. Jag valde att styla den för fest med klackskor. Jag fotades av en fotograf som heter Amanda Christenson. Ni hittar fler bilder på hennes Instagram.

Vi fotade i Slottsparken, passade bra med klänningen tyckte vi. Klänningen finns att köpa hos bl.a Zalando – här. Se alla mina moderelaterade blogginlägg här.

Idag blir det halvdag på kontoret, sen ska jag se fotbollsmatchen hemma hos Jenny och Erik. Ha en underbar dag!

 


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?