Annons: Shoppa min stil

Kjol
Blus
Skjorta
Gucciskärp
Klänning
Kappa
Kavaj
Klänning
Klänning
Kjol
Blus
Skjorta
Gucciskärp
Klänning
Kappa
Kavaj
Klänning
Klänning
29   224
44   239
38   264
41   323
46   405

Kontoret och kaffedate

Hej fina. Igår var jag på kontoret igen och det var några fler på min avdelning på plats också. Så kul att få vara lite social med kollegorna igen! Är inte riktigt samma sak att ses på Teams som irl. Igår var det dessutom Stormöte så vi fick lyxig frukost med bubbel, goda smörgåsar, frukt, juice med mera.

Vi var hela fem stycken på min avdelning på plats igår, så kul. Blev en heldag på kontoret. Sen gick jag hem och bytte om till träningskläder då jag planerat en promenad- och kaffedate med Anna. Hennes syster Ivona hakade på också. Mycket trevlig kväll!

Idag jobbar jag hemifrån, tänker att jag fortsätter jobba hemma 2-3 dagar i veckan ett tag till. Ikväll ska jag på ansiktsbehandling hos Kräm, så härligt! Ha en underbar dag!


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?