Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klänning
Gucciskärp
Kappa
Klänning
Kjol
Blus
Klänning
Skjorta
Kavaj
Klänning
Gucciskärp
Kappa
Klänning
Kjol
Blus
Klänning
Skjorta
41   269
40   287
81   368
51   389
58   328

Äntligen bio igen!

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Igår vid sjutiden mötte jag upp Anna på Stortorget för att ta outfitbilder. Vårt nya favoritställe att fotografera på. Inte lätt att hitta platser som är fina och har bra ljus en viss tid. Efter fotosessionen skulle vi hitta någonstans att äta, ha after work. Grappa på Lilla Torg såg fullsmockat ut så vi begav oss istället till Café Gustav Adolf. Vi fick nöja oss med skuggplats ute. Vi beställde båda in kyckling med potatis som var hur gott som helst. Jag var nog vrålhungrig och åt hur mycket som helst.

När vi satt på restaurangen började vi prata om hur nice det är att biograferna öppnat igen och så lite spontant bestämde vi oss för att gå på bio efter middagen. En film som heter Nobody gick kl 21 så vi bokade in oss på den. Det var vi och sex andra i biosalen. Wow vilken känsla att komma in i en biosal igen och se film på bio. Det hade nästan inte spelat någon roll vilken film vi såg, bara känslan att se film på bio igen. Så härligt!

Filmen Nobody klassades som action men både jag och Anna skrattade högt många gånger så antar att det var typ en actionkomedi? Eller så var vi bara lite för roade av att vara på bio igen haha. En helt okej lättsam film med lite rolig handling. Jag minns inte senast jag var på bio, har för mig vi var någon gång när pandemin nyss börjat innan biograferna stängde.

Ha en underbar dag! 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 9 juni, 2021 / 09:55

  Oh så härligt att komma iväg på bio, det hoppas jag också att jag kommer göra snart =D, härlig kväll ni fick

  • mariabusck
   Författare
   17 juni, 2021 / 16:05

   Verkligen härligt 🙂

Kommentera


Söker du efter något?