Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klänning
Gucciskärp
Kappa
Kjol
Klänning
Blus
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Gucciskärp
Kappa
Kjol
Klänning
Blus
Skjorta
Klänning
21   142
39   215
81   367
51   387
58   327

Tid att grubbla

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Igår var det inte riktigt min dag kändes det som. Hela jag kändes liksom i obalans. Kanske har jag lite mindre på jobbet nu så jag liksom har tid att grubbla mer? Gick i alla fall ut i solen på lunchen vilket var väldigt skönt. La mig i parken och läste senaste ELLE.

Idag ska jag träffa Anna för att fota och promenera. Jag ska även försöka hinna träna på lunchen då jag inte riktigt hade motivationen igår. Hoppas på sol ikväll, det har ju varit liiite molnigare nu även om det ändå varit väldigt varmt. I lördags hämtade jag upp lite mer sommarkläder från källaren. I samband med visningen av lägenheten bar jag ner mycket kläder jag inte använde just då.  Nu fick en del klänningar och blusar komma upp igen.

Vi ska väl också hinna planera lite bröllop och flytt ikväll kanske. Eller imorgon. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Alexandra
  8 juni, 2021 / 09:27

  Hade också en sån dag i söndags. Hoppas du får en bättre dag idag!

  • mariabusck
   Författare
   9 juni, 2021 / 07:06

   Tråkigt att höra vännen. Tack 🙂 Hoppas du med mår bättre nu!

Kommentera


Söker du efter något?