Annons: Shoppa min stil

Väska
Väska
Väska
Blus
Linne med spets
Klänning
Skjorta
Kofta
Knytblus
Tröja
Kjol
Kavaj
T-shirt
Klänning
Slipover
Byxor
Kofta
Linne
Tröja
Väska
Kjol
Väska
Skinnkjol
Kavaj
Blus
Kofta
T-shirt
T-shirt
Grön klänning
Kofta
T-shirt
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Skjorta
Grå kavaj
Kofta
Kofta
Kavaj
Basker
Väska
T-shirt
Kofta
Klänning
Kjol
Byxor
Klänning
Väska
Stövel
Kavaj
Klännning
Kavaj
Kappa
Plisserad kjol
Kofta
Satinkjol
Bag
Kostymbyxa
Klännning
Klänning
T-shirt
Byxor
Pullover
Linne
Tröja
Linne
Pullover
Slingbacks
Skjorta
Boots
Knytblus
T-shirt
Jeansjacka
Kofta
Väska
T-shirt
Manolo Blahnik
Kappa
Cardigan
Kofta
Blus
Väska
Klänning
Kappa
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Skjorta
Kavaj
Vit blus
Kofta
Kjol
Klänning
Blå klänning
Kappa
Väska
Skjorta
Kappa
Väska
Stickad klänning
Plisserad kjol
Satinkjol
Sneakers
Cape
T-shirt
Kofta
Skjorta
Väska
Klänning
Sandaler
Rosa kostymbyxor
Jeans
Kofta
Slacks
Skjortklänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Kjol
Kjol
Klänning
Byxor
Kofta
T-shirt
Klänning
Halsduk
Kavaj
Knytblus
Klänning
Cardigan
Skjorta
Väska
Pälsjacka
Kjol
Pullover
Kjol
Kofta
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj
Kappa
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Pullover
Svarta jeans
Ankelboots
Väst
Klänning
53   280
44   341
26   308
72   445
54   357

Svartvit randig kjol

Svartvit randig kjol

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Jag har fått väldigt mycket beröm för en svartvit randig kjol från Victoria Beckham for Target som jag fyndade second hand för ett par veckor sedan. Direkt när jag såg den blev jag förälskad. Den är så unik men ändå elegant med rätt styling.

Då kjolen är väldigt speciell väljer jag att styla den med enklare plagg och accessoarer. Jag bar den första gången härom veckan och då stylade jag den med en enkel svart blus, svarta enkla pumps, svart clutch från Furla och solbrillor. Allt i outfiten på bilden nedan är faktiskt köpt second hand.

Victoria Beckham har ju sedan tidig tonåring varit en modeidol för mig. Min stil har utvecklats med hennes och än idag är hon den främsta jag hittar modeinspiration från. Jag letar ständigt efter plagg från hennes varumärke second hand då de är dyra i nypris. Har fyndat både från hennes eget varumärke samt från hennes kollektion för Target. Så många fina plagg helt i min stil!

Se alla mina mode-inlägg här. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?