Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kjol
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Blus
Kappa
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kjol
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Blus
Kappa
Kavaj
Skjorta
78   322
45   377
57   320
49   351
59   467

Att planera om.

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Nu när det blivit juni känns bröllopet ännu närmare. Det är liksom bara en och en halv månad kvar! Häftigt ändå. Även om det är svårt att gifta sig dessa tider känns det ändå som rätt beslut att faktiskt köra och inte skjuta på bröllopet. Det har varit tuffa dagar där vi behövt planera om hela bröllopshelgen egentligen men det blir nog jättebra när vi väl landar i den nya planen.

Igår hade jag en lugnare dag på jobbet. Så skönt! Jag provade även min brudklänning med smyckena från Caroline Svedboms bröllopskollektion som jag precis fått hem. Kändes verkligen jättebra! Idag ska jag försöka träna på lunchen om det inte är superfint väder då jag i så fall hellre promenerar i solen. Försöker verkligen få till de där två passen i veckan nu.

Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?