Annons: Shoppa min stil

Gucciskärp
Klänning
Klänning
Kavaj
Blus
Klänning
Kappa
Kjol
Skjorta
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Kavaj
Blus
Klänning
Kappa
Kjol
Skjorta
41   263
40   285
81   368
51   389
58   328

Ljusblå klänning med knappar

Ljusblå klänning med knappar
Annons: Blogginlägget innehåller reklam för Bubbleroom

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Äntligen sommarväder ute! Ska försöka komma ut på en promenad på lunchen om deadlines tillåter. Har verkligen sett fram emot att börja använda mer somriga kläder, framför allt sommarklänningar.

En ny sommarklänning för mig är en ljusblå klänning med knappar från Bubbleroom. Se mer och köp den häroch använd kod busck för 10% rabatt. Den är ribbad och har även ett snöre i midjan man kan knyta för att markera ännu mer. Jag bar den första gången för ett par veckor sedan tillsammans med min sommarväska i trä.

Jag gillar modellen på den här klänningen så mycket att jag beställde en likadan i ljusgrön färg. De kommer verkligen att bli favoriter nu i sommar. Läs alla mina mode-inlägg här. Ha en underbar dag fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?