Annons: Shoppa min stil

Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
Stövel
Kavaj
Klänning
Klänning
Halsduk
Knytblus
T-shirt
Klännning
Manolo Blahnik
Rosa kostymbyxor
Väska
Skjorta
Blå klänning
Linne
Kofta
Kavaj
Cardigan
Kofta
Kofta
Kavaj
Vit blus
Plisserad kjol
Klänning
Kofta
Tröja
Pullover
Kjol
Väska
Skjortklänning
Klännning
T-shirt
Väska
T-shirt
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Slacks
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Satinkjol
Kofta
Kofta
Väska
Väska
Väska
Blus
Kjol
T-shirt
Klänning
Kavaj
Knytblus
Kjol
Väska
Klänning
Kappa
Klänning
Pullover
Kofta
Kofta
Pälsjacka
Kavaj
Väska
T-shirt
Linne
Väska
Jeans
Kappa
Kappa
Kofta
Tröja
Kavaj
Kavaj
Klänning
Knytblus
Väska
Grön klänning
Svarta jeans
Tröja
Väst
Plisserad kjol
Cape
Skjorta
Slingbacks
Klänning
Skjorta
Blus
Kavaj
Boots
Klänning
Kavaj
Klänning
Cardigan
Kjol
Kavaj
Väska
T-shirt
Jeansjacka
Kappa
Skjorta
Byxor
Byxor
Kostymbyxa
Kjol
Skinnkjol
Väska
Klänning
Bag
Sneakers
Kavaj
Kjol
Skjorta
Kappa
Kofta
Kappa
Basker
Grå kavaj
Kavaj
Ankelboots
Väska
Kofta
Klänning
Pullover
Skjorta
Stickad klänning
Kofta
Väska
Blus
Byxor
Linne med spets
Kjol
Väska
Kjol
Kofta
Skjorta
T-shirt
Slipover
Pullover
Kofta
Klänning
Satinkjol
Linne
Kavaj
Byxor
T-shirt
Sandaler
13   160
73   426
45   358
68   458
46   358

Tandblekning som fungerar

Tandblekning som fungerar

Hej fina. Hoppas att ni mår bra. Vilket härligt väder det är idag! Idag vill jag tipsa om tandblekning som fungerar på riktigt. Nu inför bröllopet gör jag en del förberedelser för att känna mig som mitt bästa jag på den stora dagen. Jag går på ansiktsbehandlingar, har gjort hårförlängning med mera. Något jag funderat på ett längre tag är att göra tandblekning på salong. Jag gillar mitt leende men har känt att jag skulle gilla det ännu mer om mina tänder var lite vitare. De har ändå tagit en del stryk av att jag älskar kaffe och rött vin.

Jag har testat olika tandblekningskit hemma men tyvärr har ingenting fungerat. Så jag bokade faktiskt en tid för tandblekning på salong Beauté Zone som ligger vid Stortorget i centrala Malmö. Det var en väldigt mysig salong. Och Amani som driver salongen var verkligen supertrevlig.

Jag kände mig väldigt förhoppningsfull. Själva behandlingen tandblekning genomfördes fyra omgångar, 15 minuter i taget. Jag fick en ställning som höll munnen öppen och Amani började med att ta på en gel på mina tänder. Sedan fick jag ligga under en lampa som blekte tänderna med gelen.

Och jag måste säga att jag är SÅ nöjd och lite förvånad över det bra resultat. Visst hoppades jag att de skulle blekas men det blev så mycket bättre än jag förväntat mig. Tandblekningen på Beauté Zone är faktiskt den enda som funkat för mig. Rekommenderar varmt ett besök hos Amani och salong Beauté Zone i centrala Malmö. Ni hittar en massa före- och efterbilder på deras Instagram: Beauté Zone på instagram

 

Bilder: Tandblekning som fungerar

tandblekning som fungerar


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?