Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Kappa
Kavaj
Skjorta
Klänning
Gucciskärp
Kjol
Blus
Klänning
Klänning
Kappa
Kavaj
Skjorta
Klänning
Gucciskärp
Kjol
Blus
20   190
80   360
51   384
58   326
52   354

Circus Days and Nights på Malmö Opera

Circus Days and Nights på Malmö Opera
– Blogginlägget innehåller reklam för Malmö Opera

Hej fina. Igår kväll var det dags att se föreställningen Circus Days and Nights som nu körs på Malmö Opera. De livestreamade hela showen så jag kunde se den hemifrån soffan. Som jag skrev igår saknar man ju verkligen kultur och event och detta blir ju ett steg närmare det i alla fall.

Och jag måste säga att Malmö Opera satt upp föreställningen så bra digitalt. Det fick mig som tittare att nästan känna att jag var på plats på operan. Föreställningen Circus Days and Nights var inte likt något jag sett tidigare. Så häftigt med cirkusopera, alltså cirkus med gymnaster och akrobatik i kombination med operasång. Vilka talanger! Cirkusopera är en genre jag kommer att gilla framåt också.

Och jag gillade handlingen och hur man fick följa huvudpersonens liv som en del av cirkusen. Cirkusen blir som en metafor för livet och dess upp- och nedgångar, strävan efter perfektion och misslyckanden.

 

Imponerad av tekniken

Jag är imponerad av scenen de satt upp och föreställningen i sig. Och hela det digitala med tekniken som ofta kan strula men här funkade det hur bra som helst. Jag anslöt till Chromecast så jag kunde se på stora skärmen istället för på laptopen. Proffsigt filmat och bra textat. Bra ljud. Det var enkelt att hänga med och artisterna var verkligen så duktiga! Både operasång och akrobatiska konster var häftigt att uppleva.

Detta var ett bra exempel på att man fortfarande kan uppleva kultur och opera hemifrån. Passa på att tävla om en biljett på min Instagram eller köp en streamingbiljett på Malmö Operas hemsida.

Ha en underbar dag!

Bilder: Circus Days and Nights från soffan

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 28 maj, 2021 / 08:49

  Har funderat på den och nu blev jag mer intresserad. Streamade Funny girl därifrån och det var verkligen smidigt.
  Kram Kajsa

  • mariabusck
   Författare
   1 juni, 2021 / 06:47

   Ja jag tyckte faktiskt att det funkade jättebra att se från soffan hemma :). Blev en upplevelse fast man inte var på plats. Rekommenderas!

Kommentera


Söker du efter något?